Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fansproject Transformers 狂派合體Military Multiplexer

初代五位體機械人真的好正....
不過對腳是裝架上,而非好似對手咁獨自合體...有點和設定不同.....
hompage 發表於 20-1-2014 21:37

但係而家多左個重武裝既玩法喎,而且受惠於呢個設計,腳部既關節又實淨又有可觀既活動範圍,所以我覺得呢D折充方法反而唔係壞事~~~
見到合體形態後,心思思想後追
可惜真係好貴
Keroro軍曹 發表於 20-1-2014 20:38

所以3RD PARTY 果D合體派見到灰模同試版合眼緣我就會開始訂,分期付款點都好過一炮過~~~
Thanks for sharing.

今日都拎左,但之前四子變型已經煩左好耐,(想比之下MP系列易變好多)

而聽聞CA13變型更複雜,所以小弟應該唔會變了,如同建造派買番黎擺一樣,一開盒見到六架車就頭痛.
回復 18# Chandlermok
唔變邊鼠巧反嫁?transformers wor!
回復 19# AK30

呢度D師兄D相咁靓,睇左當自己玩左{:1_197:}
回復 20# Chandlermok

Haha, 好!!!!!:71:
回復  ray文
Ray文兄呢隻真係正到噴飯有興趣諗諗佢丫!
AK30 發表於 20-1-2014 04:29 PM

AK兄, 我入完建造要回下氣先............:70:
回復 22# ray文

RAY 文兄...我仲想入埋 戰鬥派 Bruticus  混天豹...原本大概幾錢 ???
亞限加再板FPJ套件=WINTHIN 2張金牛
回復  ray文

RAY 文兄...我仲想入埋 戰鬥派 Bruticus  混天豹...原本大概幾錢 ???
manchuenau 發表於 21-1-2014 02:21 PM

當年tb入主體2魚, fpj parts 6魚8, 成套8魚8攪掂:71:

宜家......:70:
呢隻嘢真係無得彈, 強烈要求MP出合體系列
回復 25# secure31

嘩....taobax 最平都11魚8草rmb.........都係放棄......等入其他新款........
回復  secure31

嘩....taobax 最平都11魚8草rmb.........都係放棄......等入其他新款........
manchuenau 發表於 21-1-2014 03:42 PM

11魚8草包唔包fansproject補品
包呀.....但真係堅貴呀........唔追啦.....
回復  ray文

manchuenau 發表於 21-1-2014 02:21 PM

強呀AK兄............近排入咁多好野............:shiny:
老變我不太熟, 要請教高人先得.............:(