Toysdaily 玩具日報

查看: 25976|回復: 62

[新品消息] Fansproject Transformers 狂派合體Military Multiplexer

等左一段時間,終於CA13 Diesel都出埋可以黎個大合體!{:1_220:} 產品一貫良好質量,夠大隻,關節實(甚至乎實得濟變到手痛),變形設計一流好有心思,全部合體Parts同武器收哂落尾櫃裏面,合體後外形靚正震,絕對同Maketoys建造派有得揮,相比同MP係另一種感覺,我都唔明Takara Tomy點解唔出啲靚啲嘅合體派:no:期待下一隻。。。好似係computeron{:1_215:} 唔講咁多,去相:love:

因為老虎一齊放假,趁佢去行街街極速影,但係又唔夠時間逐隻變,唯有借兩張官圖用用:he:

可動性就唔好要求太高喇

Scale with MG Impulse
好正...支持...我仲差CA10考未買到呀............
這隻又是好東西,淨係玩主體都可以消磨一個下午:shiny:

不過主體腰部變形要很小心,而且跑車四子的變形不夠流暢

總之恭喜師兄入左好物,已經有其他師兄後追話搵唔齊四子了
我想問樓主試左白車同黑車變做手未
實唔實淨?
正wor........完來AK兄入左呢套好野.................勁呀~:love:
呢隻正,好彩由第一隻開始買,唔係既話一炮過真係好甘:70:
回復 2# manchuenau
係呀我啲老友都欠CA10,等下實會返出嘅!
回復 4# Endless
暫時未有時間試,週末先{:1_220:}
回復 5# ray文
Ray文兄呢隻真係正到噴飯:71:有興趣諗諗佢丫!
回復 6# 玩具人傀儡
冇錯一炮過要成三支野!確係金:70:
very nice but too rich for my blood, thx for sharing ^^
唯一缺點係車頭同貨櫃連住唔"沃" 得,其他設計都一流:71:
見到合體形態後,心思思想後追
可惜真係好貴{:1_224:}
4肢系可以互换的

但脚变手,同肩膀连接卡扣变少,会松

手变胶,车长佐,干涉脚裸关节

原设的组合方式,是最超可动的设计,比得上萝卜魂,最舞得舒服的一只合体
初代五位體機械人真的好正....{:1_205:}
不過對腳是裝架上,而非好似對手咁獨自合體...有點和設定不同.....