Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 笨大總是犯同樣的錯誤 !你班XX畀比我唞吓得唔得?Robot 魂 Hi-Nu Gundam

too fat...too short...too chubby...:(
這隻是近藤和久的比例?
it's hatayama ver , short + fat
我又覺得好ok wor, 好有重量感, 咁先有得同夜鶯比
夜鶯..... don't know when will release.... wait long time too.......:42:
我都覺得出得唔錯!好有原案那種重型感!
R魂出品一向跟原案的!不像模型受設計者修改!
以下是之前某大POST過的原案相

而且B記沒騙你一開始他都話跟原案出!
夜鶯..... don't know when will release.... wait long time too.......
taken 發表於 16-1-2014 11:26 PM

你現在連HI-NU接受唔到!我想你都是不要等夜鶯
哈哈到時先算..又唔知要等到幾時。

quote]你現在連HI-NU接受唔到!我想你都是不要等夜鶯
cccccto 發表於 16-1-2014 11:40 PM [/quote]
隻面完全走樣
質感依舊
簡單講下我對佢個樣ge感受
塊面/個面罩個大小同個shape怪怪地
好似塊面唔屬於個頭咁
不過要睇完實物先決定買唔買:69:
老實講面相未必人人接受到,外形都係。

純玩可動扭下又唔砌模型可以入手.否則當見唔到算...
面相很多機體都是角度限定的,側面睇好型,正面睇眼睛細眼角斜,完全唔順眼;
笨大出品,除冷門機,熱門機體都不會落足最好的設計,否則過幾年怎出新Ver.?
未知咩價位?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
可以安心等低位入{:1_203:}
除左出改版又要限定parts 。正面望個樣好怪不過玩慣R魂已知高達系列D樣唔會靚。

價位..等頑仔水貨。