Toysdaily 玩具日報

查看: 12357|回復: 45

[個人收藏] 笨大總是犯同樣的錯誤 !你班XX畀比我唞吓得唔得?Robot 魂 Hi-Nu Gundam

少年,你太年輕了.....

?????????????????????????????????
use moblie phone fast snap..

睇咗好多次個面相,始終都係買唔落手:42:。。。。。。
面相可以接受
但膊頭真係大到離晒譜...
hi nu looks better than nu.  I think I will skip nu and go for hi.
面相可以接受
但膊頭真係大到離晒譜...
DSEMI 發表於 16-1-2014 09:24 PM

我同師兄嘅感覺啱啱掉轉,膊頭我接受倒,但個樣真係。。。。。。
幻之機體,機戰必用.顏色方面由當初紫色改成現在偏藍..或者可以叫紫藍色。自己不太介意這方面。 面相就一如以往R魂都係麻麻、我覺得比較尖左D。身體較肥大,要企定就要支架
配件方面六枝浮游砲但只比四件特效感覺到魂店又來找我..十分滿有六分。
哩隻比例怪怪,有時間砌模型好D
我同師兄嘅感覺啱啱掉轉,膊頭我接受倒,但個樣真係。。。。。。
加爾貓 發表於 16-1-2014 09:28 PM

我主要睇整體比例..
軀干同膊頭超大條腰又短,下半身亦配合翻呢個比例修到好粗..
宜家望落去第一感覺就係身型過於壯實,但頭同手臂又細.
特別後面兩張圖同NU&獨角獸一對比就顯得比例好古怪
至於面相就各花入各眼喇,唔會好睇但都講唔上難睇...:(
面相想點...接受唔到..
其實笨大肯出hi nu已還我一個心願、或者已習慣笨大出得差..無期待會出得好。笨大等同cctvb 無乜對手嘛!出成點始終有班死忠支持,包括我..希望出多D uc系列....
我覺得最大問題係個心口,真心覺得我隻bb都正常過佢