Toysdaily 玩具日報

查看: 11615|回復: 24

[玩具攝影] 大踏步神情確威武, 小子大名露寶, 人人皆知道

Fewture EX 合金小露寶黎啦, 小露寶好野! 當年集集追的日子真懷念!初時見咁貴都唔諗住買, 因呢輪又出 EX Getter Ligar, 又 MB trans-am Exia, 又 MB Destiny, 又 MG 叉鴨脾...etc. 已好傷, 但係見完 CHing 們的相後就中晒毒! Metal Build 係正但點都唔夠童年回憶咁 touching, 所以都係閉上眼去佢過頭買埋佢... 送俾老婆 :52:

你咁貴, 要晒苦情 Look 果個應該係我至真呀, 大佬!:55:

唔知有冇記錯, 話佢有 100 匹馬力時就 show 佢個 4 個 cylinder, 1800cc 16 嘩佬, B18C 偈, 見唔見寫住 vtec 呀!

呢個 look 同我最似... 好很眼瞓呀。。。

唉! E92 N54 twin turbo 喎! 想練番轉呀! 你唔 overheat 唔爆 high pressure fuel bump 先算啦!

遊車河, 笑呵呵... harley davidson 都要企埋一邊啦

應該係人都知小露寶最驚就係曱甴啦!

小賓女唔係度睇唔到佢個衰樣幾咸濕...

唔怪得知啦!原來明美係度著住短裙仔唱歌仔

當年係唔係好多人都係只可以揀睇露寶剩係拉打呢!

同年代的當然仲有熱血到爆的鐵甲萬能俠啦!

見鋼鐵老師唔係度, 就等鳥山明黎俾分你, 嘻嘻...

吓! 又係 0 分!唔係呀化!大雄你仲笑!

嘩! 大鑊!我成身鐵黎㗎!呢次死啦!

玩咗成日, 去入油先... 唉!batman 乜咁慘呀! 入緊油都俾人老笠...

最後多謝大家收看 つづく :77:
師兄cossover好搞笑,支持你
師兄 ..好有當年細個睇黑白電視feel:71::71::71:
師兄入到好貨,可喜可賀...:34::$:77:
好圖支持!:71::handshake:
a very nice sharing! support!! :71:
感謝樓主分享,看完圖後真是非買不可了。
感謝樓主分享,看完圖後真是非買不可了。
巴士烈 發表於 14-1-2014 11:00 AM

咁就買啦,唔好諗咁多, 剩係 D 手腳的質感真係正到冇朋友呀! :78:
小路寶好野!!! 佢又真係唔錯喎...

雖然我無睇過, 但係佢真係特攝文化產物
拍得很好玩,玩具就是要這樣才有價值,有意思.樓主,好嘢~~
Although you are a rich guy, I'm still willing to add marks for your good works! Support! {:1_208:}
{:1_208:}最頂吾順你入油果幅
拍得很好玩,玩具就是要這樣才有價值,有意思.樓主,好嘢~~
sphinxhouse 發表於 16-1-2014 01:48 PM

玩玩具同女人扮靚一樣, 沒有唔好玩的玩具, 只有冇心機玩的玩家:36:
Although you are a rich guy, I'm still willing to add marks for your good works! Support!
Douglas.M.Saint 發表於 16-1-2014 02:52 PM

妖! 講呢D...:36:
妖! 講呢D...
hondacl7 發表於 19-1-2014 10:29 AM

原來你係香江首褲呂X和,失敬,失敬