Toysdaily 玩具日報

查看: 54456|回復: 96

[玩具攝影] ES合金TB01 - 宇宙騎士TEKKAMAN BLADE

算係新品預告啦, 應該好快會見街
一如以往, 有圖無字

因為TEKKAMAN BLADE係我好鐘意的作品之一
所以特別講少少呢套作品

作為80後一定唔會無印象
呢套係我第一次認知到何謂<悲劇英雄>的作品

當年無記播果陣其實睇唔晒(因為要補習-_-)
但都好記得主角的經歷 - 被改造, 與家人好友對立,
想保護地球但又被地球人排擠, 之後仲失憶.........
叫<TEKKAMAN 悲 >真係當之無愧
對小朋友黎講實在係沈重, (相信今時今日都幾難起530播出)
但偏偏又令人印象深刻

如果有機會, 非常推介大家重溫呢套作品
我記得果期友台播,無責任艦長!?
終於等到了&#8943;希望大大&#22021;其他產品可以快&#21874;面世!
正!十卜!
正!希望會出埋進化版!
唔知會唔會呢2,3日出貨呢
係既話一次過拎呢隻+Q版文哥+千值練黑三一,上HT訂埋MK39....
大出血:sad:
LU大大之後都無追返最尾結局?! 套野真係好好睇, 希望會出埋進化版
興奮期待中~
i have watched this ainme.:71:

but hand out the "超&#29539;機神":53:
voltekka 我仲記得:love:
好耐冇上,一上就睇到就出,開心,但……比它訂更早的萬能俠一點消息也沒有(已訂1年半),下只鐵人28唔想訂啦,等年半我實在沒有心機了(抱歉我這幾月因冇法向某間已經沒有店的pvc店討回我所等的pvc,抱歉我已對長時間落訂等待失去信心)
小弟很珍惜的es大空魔龍上個月大腿斷了...
斷了以後才發現,這樣的關節設計真的有些風險
請問這隻大腿連接身體處也是同樣關節嗎?
看到星失本來很想買的,可是看到是同關節又打了退堂鼓
Blade可是小時候的最愛阿.....現在心理頗複雜.......
回復 11# lskypsp

您好,有關產品質量問題,請於辦公時間聯絡我們,電話:35902340,本司將盡可能為閣下更換,抱歉帶來不便,謝謝!

Action Toys
回復 10# 御遠將

兩款萬能俠一再延期,是因為頭部造型修改,及新加入劇中後期出現的噴射朋友號,如無意外四月是一定可以出貨的,請多包涵!

Action Toys
very good after services. 甘先比到人信心及長賣長有。

部份白色部件唔加黑線, 感覺好膠.....