Toysdaily 玩具日報

樓主: MarlboroxNikon

[個人收藏] 小弟所有"大鐵人17"玩具分享(超多圖) 已經出到相了!

壯觀!

令我想起小時一見難忘的三郎頭盔!
(唔知有冇記錯近年好似出過復刻?)
嘩 ! 真係勁多大鐵人17 ! 我都係FANS, 但只有當中 3 隻.
D 相真係好震撼呀!
Ching 好勁呀 :71: , 我都係大鐵人17 Fans
記得細個啲有錢同學會帶返學校玩,好羨慕,十幾年前見到個自動變形版,即入,雖然已經壞咗,但齋擺都有型。
好勁,壯觀的玩具貼!:Q
中間的大鐵人17是有30年歷史的單色膠ROBOT其中一隻,
另有超工作室的紙模型要回家才可貼

大鐵人17的 ...
LRBunny 發表於 9-1-2014 04:17 PM

LRBunny 師兄呢隻細膠勁正,係咪有期他顏色?原來有呢種.呢隻我無呀!我又要搵吓先.謝謝分享.
紙果套我都有呀.之前係老虎網買左一套,不過唔記得放左係邊冇影相....哈哈
好多謝各位師兄觀賞呢遍文章,原來呢度都有好多大鐡人fans {:1_208:}
Why I cannot see the pictures?? :63:
:71:~~真係好多大鐵人17號,記得細過果陣扭計騾左阿媽好耐先有隻大膠17號,後來屋企搬屋後,就"被消失了",搵極搵唔到~~:26:
睇唔到相:63:
LRBunny 師兄呢隻細膠勁正,係咪有期他顏色?原來有呢種.呢隻我無呀!我又要搵吓先.謝謝分享.
紙果 ...
MarlboroxNikon 發表於 12-1-2014 12:03 AM

其他顏色應該有, 因為如圖的金毛獅王都有幾種色,
但大鐵人那一 SET 只買了一 SET ,只有一隻
又一童年回憶
記得老母一買就要買兩隻給我們兩兄弟各一:DD
最鍾意睇呢d大集合嘅post:71:
妹妹做果隻最珍貴:handshake:
多謝樓主分享好圖和詳細報導!!!!
也是陪著成長的一套電視,所以我家中也有隻會動的17號!!!