Toysdaily 玩具日報

查看: 6286|回復: 23

[玩具報告] SIDESHOW OLD REPUBLIC - DRATH MALGUS

DRATH MALGUS 是星戰遊戲OLD REPUBLIC中的主要SITH角色!
須然遊戲我未有玩過,但這個角色十分吸引!
從遊戲的宣傳片感受得到這位SITH 的力量強大!!!
回歸到今次Sideshow的1比6DRATH MALGUS
在做形上與原注角色差另不大!
有人物樣貎(面罩可除下看見人物受傷的面)
盔甲的金屬上色十分真實(須然是膠件)
缺點是盔甲限際了活動能力~!
如果可以加上發光效果便更好了!!!
在OLD REPUBLIC中其實還有其他SITH及JEDI角色!希望SIDESHOW能夠推出就更好玩了!!!

:71:He looks great, needs more pis!
睇落好像HT man of steel位將軍咁全身套上甲. :76:好似好大隻. 唔知重唔重手呢?
正呀正呀,有無多D圖呢?支持美圖

請問有几高同可著燈嗎?
不能著燈………………

很可惜這DRATH MALGUS完全沒有燈效!
個人覺得若有燈效會好玩得多!
DRATH MALGUS有多高我也不大清楚~~
附上一張HT 的LUKE作比較!!DRATH MALGUS也很高大!!!
Ching快手, 今日都收到電話, 恐怕要幾日後先有時間出去收。
在下也墮入DARK SIDE
今晚也已取
這麼多甲,活動能力不好,都是預料之內
外表煞氣真係無得擋:!
回復 8# qqb

Thx Ching
真係好殺!雖然唔知咩來頭!SS頭雕進步不小!有D中毒{:2_314:}
請問普通版也有兩個頭雕?
手上這隻的盒面沒有特別版的貼紙!我想是普通版吧!
盒內沒有兩個頭雕!只是面罩可以除下來!!

2014 我第一隻入手都係呢隻

中午收到 HOTTOYS 電話

下午馬上去攞