Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: qqb

[玩具報告] SIDESHOW OLD REPUBLIC - DRATH MALGUS

回復 13# 有性格

只有在SIDESHOW官網訂購限定版才有雙頭雕
回復 12# 打炒手家

http://www.youtube.com/watch?v=mm4JEZudf0c
{:2_303:}
剛取了,我覺得隻figure QC唔係好得!D關節唔係好郁到,D膠好痴,同嗰胸甲左右兩邊官圖係兩行黑色,但依家變咗全銀。總之覺得全隻figure好膠,同之前隻darth vader完全無得fight!唔知各位師兄有冇以上問題?
這隻實在正到無朋友。。。已拎左返屋企。。。。
呢隻的確複雜過VADER又平過佢一大折
呢一隻我本來冇諗住買
但行過見到display又覺得幾靚
知唔知有冇得walk in買?

搭單一問
有冇玩開星戰嘅師兄有買Medicom個隻Darth Maul?
值唔值得入呢?
剛取了,我覺得隻figure QC唔係好得!D關節唔係好郁到,D膠好痴,同嗰胸甲左右兩邊官圖係兩行黑色,但 ...
honyan 發表於 4-1-2014 02:36 AM

師兄唔講真係無留意胸甲及肩甲顏色
似乎要靠自己上色攪攪
回復 22# Keroro軍曹

我覺得呢個價錢應該可以仔D,但anyway隻嘢真係好型!

我想問吓sideshow有冇邊款帝國兵跟住佢?想買隻企響佢後面!
回復 18# honyan

好似真係忘記了上胸甲上的兩行黑色...吹漲:38: