Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 星戰食玩(最後更新受害者「千歲鷹」)

呢set好野我係泰國見到有一set賣...都幾正..但見原罪兄比你沾污左佢地之後,實在感更加強烈..實在不得不讚..對d玩具係咁就好了,唔好對d囡囡係咁...:he:

忘記加句:NICE SHARING!!:77:
健在,應該只係忙…
無野既,久不久都見佢facebook留下言…不過佢都係一時出現,一時潛水。 ...
原罪 發表於 7-1-2014 12:19 PM

係就做野啦,仲等!:67:
呢set好野我係泰國見到有一set賣...都幾正..但見原罪兄比你沾污左佢地之後,實在感更加強烈..實在不得不讚.. ...
老文 發表於 7-1-2014 01:22 PM

咁對老文係咁得唔得??!:35:
回復 32# sundaydriver

cliffordchan是好物來...有貨應該要一早買起佢...一陣比人買起晒d人又會問邊道有得賣架la:)
回復 33# sundaydriver

我內在外在都一早已污穢不堪...唔洗原兄幫手了:77:
呢set好野我係泰國見到有一set賣...都幾正..但見原罪兄比你沾污左佢地之後,實在感更加強烈..實在不得不讚.. ...
老文 發表於 7-1-2014 01:22 PM

{:1_215:}乜囡囡唔係要黎沾污架?
係就做野啦,仲等!
sundaydriver 發表於 7-1-2014 02:26 PM

鬧左…不過未采我…{:1_240:}
係就做野啦,仲等!
sundaydriver 發表於 7-1-2014 02:26 PM

鬧左…不過未采我…{:1_240:}
咁對老文係咁得唔得??!
sundaydriver 發表於 7-1-2014 02:27 PM

老文?我第一個受害者就係佢,原來已經係三年前…:!
回頭已是百年身…

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=156225&highlight=
回復  sundaydriver

cliffordchan是好物來...有貨應該要一早買起佢...一陣比人買起晒d人又會問邊道有得 ...
老文 發表於 7-1-2014 02:35 PM

俾人hold起哂啦!正一死炒家!:blame:
回復  sundaydriver

我內在外在都一早已污穢不堪...唔洗原兄幫手了
老文 發表於 7-1-2014 02:36 PM

{:1_214:}一山還有一山高
一污還比一污穢~
回復 40# 原罪

我都等佢復刻...知唔知魂SHOP有無開訂...?:51:

回復 41# 原罪

古乳有暈:"一件污,二件穢,三件巴巴閉":$
回復  原罪

古乳有暈:"一件污,二件穢,三件巴巴閉"
老文 發表於 7-1-2014 04:54 PM

一次生,兩次熟,三次大結局:)
回復  原罪

我都等佢復刻...知唔知魂SHOP有無開訂...?
老文 發表於 7-1-2014 04:51 PM

唔使有無水貨?
代理呢排D貨期唔準…