Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 星戰食玩(最後更新受害者「千歲鷹」)

CHING~佢地俾你攪完正好多~
小雪 發表於 2-1-2014 02:35 AM

多謝支持:77:
回復 15# 原罪

this time is good:71:
嘩!正到你呀!
原罪兄d相好毒,
此系經你調教後好似1/72那批模型咁,掂呀:love:
回復  原罪

this time is good
ygat2005 發表於 2-1-2014 10:00 PM

得到你睇得上眼,真係膠興~:43:
嘩!正到你呀!
原罪兄d相好毒,
此系經你調教後好似1/72那批模型咁,掂呀
大ken 發表於 2-1-2014 10:08 PM

{:1_218:}:p噢呵呵呵~~~~~~

多謝支持…不過呢套野,膠質極差…部份係製作既時候,已經裂膠同爆膠…:sad::no:
各位小心處理溶濟吧…:die:

(其實乜野係1:72既模型??{:1_215:})
噢呵呵呵~~~~~~

多謝支持…不過呢套野,膠質極差…部份係製作既時候,已經裂膠同爆 ...
原罪 發表於 2-1-2014 10:40 PM

始終係盒蛋,膠料質素預左唔好:38:

1/72模型是以下這幾款......當然仲出過好幾款的

係唔係同你整既一樣呢:57:
始終係盒蛋,膠料質素預左唔好

1/72模型是以下這幾款......當然仲出過好幾款的

係唔 ...
大ken 發表於 2-1-2014 11:18 PM

:34:我果D係1:144,1:350(千歲鷹)

咁…我塗裝有參考劇照嘛:36:似係應該既…(the fighter就自問整得唔好…)

不過星戰D模型…真係荷蘭貴…玩開平靚正膠達既小弟…自問唔捨得買…
我果D係1:144,1:350(千歲鷹)

咁…我塗裝有參考劇照嘛似係應該既…(the fighter就自問整 ...
原罪 發表於 2-1-2014 11:28 PM

繼續啦!!:65: 我記得套盒蛋唔止得哩幾隻固喎。。。:78:
繼續啦!! 我記得套盒蛋唔止得哩幾隻固喎。。。
sundaydriver 發表於 6-1-2014 05:07 PM

我剩係喜歡呢幾隻,所以剩係散入左呢幾隻。:38:

:77:多謝你回覆…
無人回野既…唉…:56:
我剩係喜歡呢幾隻,所以剩係散入左呢幾隻。

多謝你回覆…
無人回野既…唉…
原罪 發表於 6-1-2014 05:31 PM

唉。。。宜家好多做左CD-ROM,齋睇唔支持。。。:67:
我都出到無晒癮。。。
不過自己鍾意咪得囉!!
有時一個知心回覆,勝過一百個灌水廢柴!
:71:
唉。。。宜家好多做左CD-ROM,齋睇唔支持。。。
我都出到無晒癮。。。
不過自己鍾意咪得囉!!
...
sundaydriver 發表於 6-1-2014 05:42 PM

係奇怪,今次算做得唔錯…但呢度同隔離台…都唔轉貼去facebook:oh:
反而貼埋D素組…
速影…
仲有最多既各大玩家年結…(模型作品還好…買過乜?…我唔識講…)
唉…:44:
係奇怪,今次算做得唔錯…但呢度同隔離台…都唔轉貼去facebook
反而貼埋D素組…
速影…
仲有最多 ...
原罪 發表於 6-1-2014 07:14 PM

講真!我對哩度d版主已經再無要求,我求其搵個地方想share下自己既作品同心得,
有一兩個同好朋友吹兩下咪算囉。。。

你唔係諗住佢地同你有親,照顧你既需要呀??!:67:
好似老模區果個咁,乜狗屎垃圾都畀句:nice sharing!

既然做得版主,當然對該方面有大致上既認識!
咁既然入得去睇,一係就唔好回,
一係就畀番一兩句中肯d既意見啦!
NICE SHARING!!

同灌水有咩分別?!
講真!我對哩度d版主已經再無要求,我求其搵個地方想share下自己既作品同心得,
有一兩個同好朋友吹兩 ...
sundaydriver 發表於 7-1-2014 09:48 AM

:oh:平時我都好平常心…
零回覆都由得佢…
係今次覺得自己貼facebook都反應好大…
但兩個討論區出左post都冷冷清清…
覺得個反差好大,有D唔慣…

:56:

無野既,見到你同大KEN兄等等版友留言,欣賞其實已經好開心,同埋自己都少左係度出現。你地都知道我出post,其實已經好有緣,好欣慰了:78:
平時我都好平常心…
零回覆都由得佢…
係今次覺得自己貼facebook都反應好大…
但兩個討論 ...
原罪 發表於 7-1-2014 10:06 AM

大家咁話啦。。。你响果邊回我,我都有d突然!!:34:
因為我覺得果邊真係好少人睇!!

題外話:你知唔知cliffordchan107咩事呀?唔見左都有半年。。。:55:
大家咁話啦。。。你响果邊回我,我都有d突然!!
因為我覺得果邊真係好少人睇!!

題外 ...
sundaydriver 發表於 7-1-2014 10:16 AM

健在,應該只係忙…:77:
無野既,久不久都見佢facebook留下言…不過佢都係一時出現,一時潛水。
下次見到鬧下佢羅!:^