Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 無間道 Infernal Affairs [追加大量圖片,敬請注意]

偉仔好正!!! 巴打 !!
回復 31# Afigureman

Thank you for yr support!!!
Ching!!
thanks分享, 少少意見, 偉仔眼神掙左dd....

聖誕快樂呀~!
回復 33# MAX

謝謝Max大意見,我會留意㗎喇!
電影中,陳永仁做咗十年卧底,個人認為身心都應該帶有疲憊嘅感覺,所以處理上應該比劉建明強裝鎮定嘅眼神較為內歛啲!形成兩者嘅對比!

未知Max大會唔會同意呢?
回復  MAX

謝謝Max大意見,我會留意㗎喇!
電影中,陳永仁做咗十年卧底,個人認為身 ...
DreamWorks 發表於 25-12-2013 02:22 PM

DREAM兄,你記得預我個期呀

打多D陰影可能更好添WOR
回復 35# arllenk

如果進一步消息,會第一時間通知師兄..!!
謝謝師兄支持,我會記得的...!!
回復  arllenk

如果進一步消息,會第一時間通知師兄..!!
謝謝師兄支持,我會記得的...!!
DreamWorks 發表於 25-12-2013 03:29 PM

我果兩個頭靠你神手架喇:help:
dream work 大,真係厲害!!! 起死回生,我都買左呢粒頭,塊面好黑,上色好hea … 可否PM我怎樣聯絡你 ?
回復 38# Pixiv

因有其他委託處理中,暫時未能替師兄解決問題,請諒!
如果唔介意嘅話,可到本人facebook與我聯絡!

Thx for yr support!!

Facebook: DreamWorks Production
very nice man. you really die hard fan
thanks分享, 少少意見, 偉仔眼神掙左dd....

聖誕快樂呀~!
MAX 發表於 25-12-2013 02:12 PM

我都覺得偉仔隻眼差啲啲,不過係本身頭雕對眼雕刻問題,點塗都爭啲。
回復 40# darker26

絕對大愛!所以急不及待入手重油,完成心願!
希望師兄你會喜歡!
回復 41# chshting

以目前嚟計,除BBKill師兄嘅未發售陳永仁頭外,Simplz Toys呢隻已經可以話係最似之餘,而價錢又非常合理,當然上色出咗事令人有所卻步啦!上網睇過有啲直頭想嘔!
至於眼神呢家嘢就只可以界定為各花人各眼了,響自己心目中係到位嘅!

謝謝師兄意見!
回復 41# chshting

其實我覺得 DreamWorks 師兄上完色已經有返哂眼神, 我見過有 D 偉仔真係仲拿核突...
屎色 + 豆屎眼 ......
回復  chshting

其實我覺得 DreamWorks 師兄上完色已經有返哂眼神, 我見過有 D 偉仔真係仲拿核突...  ...
Boris_C 發表於 27-12-2013 12:21

絕對認同師兄所言,如果見過 DreamWorks 師兄重塗哥哥,阿福, Two Face,Tony 等等 對眼 (當然包括 Boris師兄隻 Strom Shadow) ,就明白 Dream 師兄拿捏眼神好到位。