Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 米青事件已解決 (自己都有d唔好意思)

當時基本上所有同事都出晒去落貨,她可以問誰呢?當然,你係都要同個女人仔計較,誰也沒有辦法。
當時基本上所有同事都出晒去落貨,她可以問誰呢?當然,你係都要同個女人仔計較,誰也沒有辦法。
既然坐得係Counter就係當時既鋪頭負責人,電話講過既野就要理行承諾,達不到承諾就要道歉。
我覺得呢件事裡面雙方都冇錯,不過鋪頭可以做得更好...
有好人都覺得樓主點解要咁執著,或者大家冇係佢個方面諗...
樓主係Dinner時間去拎,之後又要趕返工,去到冇貨拎自然嬲,都係人之常情...
鋪頭亦冇諗過交通問題而搞到批貨遲左,不過如果唔限時限刻會好D...

P.S. 樓主如果覺得受氣下次唔好再幫襯...
講真,係深水埗,你要有嘢訂,行得舒服,又有少少service。 除咗米青三囗,仲有邊間吖。

其他分店唔講,第二間老字号唔提。深水埗米青已經係好好㗎啦。
訂貨四巨頭,如訂價差不多,我一定排蒸粉排到最後
客覺得service 唔ok 可以無下次, 當然明買明賣, 青口無一定要提供好服務. 但bad service 不會因store operation issue, 送貨問題, 性別問題而有藉口. 做零售, 無論store 有幾多理由, 大多數客都不會care.
其實我覺得蒸粉重點唔係態度好唔好呢。。。

不過我已經連張十蚊coupon都用埋,我對佢是無憾了:o
仲有用埋呢張coupon時仲可以阿Q式話係老虎幫襯嘅,唔係我:$
頭像被屏蔽
其實我覺得蒸粉重點唔係態度好唔好呢。。。

不過我已經連張十蚊coupon都用埋,我對佢是無憾了
仲有用 ...
龍星丸 發表於 23-12-2013 06:16 PM

係WO,俾師兄提一提先記得仲有張COUPON,去睇下有咩岩先
回復 55# etsc4344

張野要買夠兩魚先減條草
我本來已經無視張野因為冇諗過幫襯咁多
只係前往買禮物比老虎途中
老虎話買翻盒叉鴨髀過我先用得着
回復 51# 步京暈

邊四巨頭?孤仔頑仔青仔同船仔?hb?五月仔?
頭先收到米青call, 對方道歉兼有解釋, 而且仲留緊件貨俾我, 攪到我都唔好意思, 因為當初純粹谷氣呻下, 冇諗 ...
tysss 發表於 21-12-2013 06:15 PM

都好丫,你同佢都有交帶!
咪好啦重有feedback
回復 1# tysss

唔駛同蒸粉講唔好意思, 不滿他們的人很多, 所以佢地怕再畀人將閣下的事, 再擺佢地上「商品說明條例」。