Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay-《救火英雄》謝霆鋒&余文樂

今晚big x club 會有得睇板。
lemon 會多人入的~~
由阿樂仔仔買晒佢~
聖誕都冇貨,過埋年套戲都過左熱潮,到時ht 可以睇住eb黎打,阿bill 個人真係低幾度。套戲幾heat, 都只不過大陸香港市場,唔夾住套戲上時做多d 貨,仲要比人包起… 始終消防衣都局限可動性,未必個個喜歡。
睇佢咁宣傳都知智商低。就算班下屬低班,都要個老闆批准先得架。
何需公布首批貨被掃?對公司印象不升反跌。
而且你睇,令幾多人對余文樂更仇視。
未推出就同市場講,你地買嘅係第2批價,咁低智?
唔係點會咁多人炒首日單,炒iphone,要先快人一步擁有?
被人冠以**係無錯
點解(傻)(標)會變左星星?
系統自動將客戶敏感花名河蟹?
聞名不如一見果然
我都覺得頭一批貨其實咪係用o黎影相嗰兩隻囉! :34::34:
Good luck EB, hope ur product become more and more popular
BILL 真係正宗低能. 內部認購都要留額俾街外人啦.

不如EASON開個唱, 之後公佈全部飛都內部認購哂喇, 下年請早啦笨.

你買埋你自己果份啦. VIP真係唔方唔VIP了
標耶的行為失常,比人小足九條街,但往往呢D瘋人才創造王國。

我對標標好有信心,佢咁朱標落去,將會好快發到福佳。
有無Ching知有現貨未????
唔希望到時開訂又要排囉,,,,,,,拜託:80:
同意其他師兄所講, 玩具JA, 咪遲D玩, 唔會死既, 我本身從未買過EB, 呢隻係第一隻想玩既. 睇左師兄你地既POST, 明左件事多一點.

想講下BILL 哥既MARKETING.....(悶)....唔知佢係咪想抄,小米呢類既MARKETING, 出小貨,做勢, 見到佐敦都中伏,不如把心一橫, 批批清,香港人都好熟, 咪就好似買樓今, 次次出幾個單位, 跟住話賣曬, 下批可加價加推.不過唔係所有貸都用到既, 又唔係既必需品, 唔玩又唔會死, 套戲一落,仲有幾多人拎成$2000 買隻玩具, 宜家既時勢,買2隻(如有人買余X樂),都可能要3000 尾落樓, 唔通BILL 哥可以屯積居其?

見有師兄講殺氣重,就言重了, 不過BILL 哥又好,余又好, 都好似古代土豪貪官,入到餐廳,大叫,全部同我.......(冷)斯.......我余大霸包場, 全部(冷).......個掌櫃BILL唔單止唔阻止, 仲要尖尖自喜, 立即趕走其他客人, 我地唔係話一定要食呢間, 不過其他食客係比你呀BILL哥,余大霸消費左, 用呢隻玩具去章顯你兩位既地位, 潮流之尖,. 我唔覺得你兩位好威,你兩位既行為係表達我有錢,同我有權,豪不尊重其他顧客.

余: 我有錢,我喜歡既咩都包曬...PS4, IPHONE 9...女人...全包..
BILL: 我有權, 賣比你地係恩惠, 下年吧.......唔好意思WO...

一句: 唔買
問題係個個諗住用張聖誕禮物9折優惠嚟買
標嘢見隻figure有反應就話第一批無哂
到第二批返貨果陣張優惠已經過期
標嘢真小家......
如果我係第一個客比錢落左訂攞唔到貨…我都會嬲.
今晚big x club 會有得睇板。
小志強 發表於 23-12-2013 10:46 PM

睇完兄弟幫之後又覺得好似唔係咁似