Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay-《救火英雄》謝霆鋒&余文樂

其實都無話專唔專重, 而係咩心態 -o-? 樂仔真係會掃哂第一批 ? enterbay 公佈這個消息博咩?

我估都係擦下鞋 lai下人鞋底咁樣。或者根本出唔切貨 又或者 樂仔唔滿意個頭要再整過ja wa ?

第一水貨個量係咪真係少到會比一個人掃得哂?
EB次次D貨都多到瀉 佢寧靜自己不停出不停賣 所以這說法好難有說服力

在近期兩大12吋公仔公司低迷的環境(純粹個人觀點),EB出這兩隻無疑是一道值得留意的消息。外型,面相,服飾各樣,"睇相"是很ok。但這個老細竟然自己爆出一個咁既消息,無懼顧客感受!雖則買遲小小不會死,但是顧客都是人,人始終有感覺,會覺得點解我要遲D,他是誰,可以優先,仲要咁惡,要晒第一批貨,害人不淺!有D嘢,5講無損失,講出來就多舊魚!

利申:未買過EB!
回復 85# kenso23
ching你真係好幽默,睇完你個reply笑左:63:
其實比佢掃哂第一批對玩家都是好事,EB首批通常質素都有問題,樂仔掃哂送比friend, Bill爺起碼少左換件換到手軟的問題, 髙招!
呢區真係好大殺氣人地Bill可能一心想PO出黎,通知一聲所謂"Fans"第一批貨比樂仔爉哂,未必趕得 ...
fruitswai9 發表於 21-12-2013 03:29 AM

巴打, 其實唔係話佢通知係有錯, 而係各網友都有權利去表達自己既意見,  ...如果依家大家唔出聲...佢過幾日又可以話第一水又俾檸檬包哂...下個月又可以話第2水又俾邊個邊個大明星包哂...有意見要表達, 唔出聲只係做左沉默既共犯..:o
巴打, 其實唔係話佢通知係有錯, 而係各網友都有權利去表達自己既意見,  ...如果依家大家唔出聲...佢過幾 ...
蝦您波凸 發表於 21-12-2013 11:09 AM

嗯.....都認同的:42:
其實eb 隻曹格都好正架,希望余生再巴閉d 掃晒佢啦:p
其實到底係出唔切貨的值口,定係根本無幾多貨。bill爺講曬
其實eb賣現貨等下無咩所謂,而且現時body和衣物o唔ok都唔知
如果只係鐘意謝霆鋒和余文樂,不如貴少少bid個頭
or 等老翻頭算
頭雕都真係幾似@@ 謝謝分享!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭批貨咪就係影相嗰兩隻之嘛,真係好勁:71:
今年出唔到了…第一水貨比樂哥買晒…
wing1123 發表於 20-12-2013 10:24 AM

唔使甘呀∼∼諗住1月有得入手TIM!
唉成日叻唔切
又見佢成日蠟像級蠟像級掛口邊見到都煩..
EB D野個頭對落果D就真係唔荒唔蠟像級..溶溶爛爛