Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay-《救火英雄》謝霆鋒&余文樂

都係商業決定,唔洗咁勞氣,玩遲啲都冇實制損失,人地開心買自己figure我估都係想送比親朋戚友,體諒下喇。
其实都不是唠气,只是对佢既作风看唔过眼,唔尊重一心想支持佢既玩家jie
唔怪得次次都買唔到d jordan復刻版喇.....
咁樣公報博小咩 , 呢條傻bill個腦很肯定有問題....
完全唔理玩家感受,唔買算:blame:
究竟標野係智障定係天真 ?
噤都講出黎, 以為自己好威咩,
叫余文樂包哂你以後出果 D figure 啦
笑左 :he:
本來好好地
無神神自爆
係都唔好講出黎啦
傻bill你真係....:he:
原本都打算幫一對,依家一隻都唔買,留番比余生買哂佢囉,既然佢咁鍾意掃貨:*
我只係想買隻霆鋒 :63:
可能遲d 虎虎炒價買到現貨,出黎交收個人係余文樂呢,hahaha
Enter悲,係儍Bill對隻野無信心所以出貨少?定阿”樂哥”錢太多買曬咁大lock貨?佐敦幾千隻都浸曬,呢隻夠膽未出先話無貨。Enter悲,依舊走唔出小公司模式,難成大器~
如果係郭大導買晒我條氣都順,因為成套戲連figure都係佢心血
但余文樂你走出o黎掃貨搏乜?炫富定覺得送自己個樣俾人好威?
由本來好期待變成而家好反感,根本係雙輸
我只係想買隻霆鋒
玩具王者 發表於 20-12-2013 11:30 PM

我都淨係會買謝霆鋒:78:
點解唔出多次華哥:62:

呢區真係好大殺氣{:1_237:}人地Bill可能一心想PO出黎,通知一聲所謂"Fans"第一批貨比樂仔爉哂,未必趕得及新年前出得切比你班大爺,都講埋"唔好意思",都仲比人產到飛起:38:可能我係外星人,真係唔覺得佢咁講出黎通知一聲有咩問題同唔尊重~唉唉~係又鬧唔係又鬧,小弟我認真敬佩呢班天寒地凍都仲咁好火既"網絡英雄"!!:77:
講明先,我係HT迷,沒買過EB野,不過路見不平...以死相諫:70:不喜任插.....:79: