Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ctcctf

[其他] SHF 龍珠

原來咁多師兄都唔睇好呢條LINE........
ctcctf 發表於 20-12-2013 11:13 AM

佢無心出唔難睇{:1_217:}
原來咁多師兄都唔睇好呢條LINE........
ctcctf 發表於 20-12-2013 11:13 AM

其實唔係唔睇好,我隻隻都有買,而係佢出得實在太慢,兩年先出得3隻!
仲要3隻裹面實有一隻重複角式!又變魂限明明23一百隻變到45百一隻!
講真冇人想佢死Line,係佢自己推自己去死咁!
其實唔係唔睇好,我隻隻都有買,而係佢出得實在太慢,兩年先出得3隻!
仲要3隻裹面實有一隻重複角式 ...
brian_ctw 發表於 20-12-2013 04:28 PM

直頭係...
你話出得唔似 / BODY 唔靚都有得討論 ( SDCC 版我諗好多人會認為出得一流吧 ? )

但根本佢出得又慢又無新意...
得閒又整一兩鋪傑野你嘆 ( 超三的屎色衫... 菲利的常態臉... )
得閒又出得幾好 ( 無閒直頭係新 BODY... )

搞到大家感覺儲又雞肋唔儲又可惜...
:55:
回復 33# 玩具

由一隻悟空至最新一隻無閑,其實都已經好幾年時間,技術都爭好遠,所以我先問佢會唔會用新BODY再出過之前出過個D。
其實而家我諗住後追都只會追番D SDCC版,不過真係太貴............
回復  玩具

由一隻悟空至最新一隻無閑,其實都已經好幾年時間,技術都爭好遠,所以我先問佢會唔會用新B ...
ctcctf 發表於 23-12-2013 10:46 AM

講真,而家D SDCC真係買唔過,真係有人用千幾2千蚊買隻龍珠!:38:
仲抄得勁過Hottoy D ironman
回復 35# brian_ctw

對,起碼我唔會買先