Toysdaily 玩具日報

[其他] SHF 龍珠

呢條line唔死都偷笑, 2.0短期內我覺得唔會有機會, 長期可能仲渺茫, 畢竟龍珠已經完左好多年, 到我地呢輩死鬼埋, 真係變歷史嫁勒

呢條line魂限左之後都仲大把死貨, 菲利, 斯路, 無閑, 普通比達, 如果剩係望住炒個幾隻話隻隻炒咁無野好講, 索性全部唔入好過, 不過唔好過一排又話隻隻炒起
超西2對悟空嚟講只係過度性質,冇咩代表性,加上bandai只會對大賺嘅系列下功夫,所以超西2悟空都係凍過水。
如果出爆衫版超西悟空就正.
講真我覺得真係會死line,一來越出越慢,等到出又唔多人買!D人物又重複咁出
到佢真係出得完我都七老八十:Q
超西2對悟空嚟講只係過度性質,冇咩代表性,加上bandai只會對大賺嘅系列下功夫,所以超西2悟空 ...
iorik 發表於 18-12-2013 11:17 AM

但超西2真係好型:63:
比達會唔會出超西2:63:
但超西2真係好型
比達會唔會出超西2
阿姆羅。雷 發表於 19-12-2013 12:06 PM

我諗你應該講緊魔人比達,魔人比達的確替布歐篇製造高潮,我都好希望會出。
我諗你應該講緊魔人比達,魔人比達的確替布歐篇製造高潮,我都好希望會出。
iorik 發表於 19-12-2013 12:56 PM

魔人比達一定要有啦:36:
但超西2比達有冇機會有:63:
我比較重口味……
我想要菲利老豆、比達老豆、古拉(菲利阿哥)終極形、細路悟空∼
魔人比達一定要有啦
但超西2比達有冇機會有
阿姆羅。雷 發表於 19-12-2013 01:57 PM

比達都係專登比魔導士將佢變成魔人先去到超西2嘅水平,咁仲有邊個超西2比達呀?
比達都係專登比魔導士將佢變成魔人先去到超西2嘅水平,咁仲有邊個超西2比達呀?
iorik 發表於 19-12-2013 06:22 PM

之前都有人講過比達係靠變魔人先去到超西2嘅水平
但其實比達同goku一樣練成左冇用
回復 25# 阿姆羅。雷

布歐篇尾段,比達單挑原型布歐讓超西3悟空儲氣時其實已經用了超西2力量(身上有雷電包圍),只係太快俾布歐KO...{:1_232:}
之前都有人講過比達係靠變魔人先去到超西2嘅水平
但其實比達同goku一樣練成左冇用
阿姆羅。雷 發表於 19-12-2013 09:10 PM

唔完全明晒D 日文講乜...
但的確 '靠變魔人先去到超西二水平' 是真事

無記錯悟空打魔導屎班雜卒時已有用變到超二
回復  阿姆羅。雷

布歐篇尾段,比達單挑原型布歐讓超西3悟空儲氣時其實已經用了超西2力量(身上有雷電 ...
hosnake 發表於 19-12-2013 11:53 PM

係啵。唔記得添,不過係咪因為死過之後再勁d先變到就不得而知喇。始終故事都冇交代過當初變唔變到
原來咁多師兄都唔睇好呢條LINE........
成年先出得一兩個人想睇好都難!笨大都無放心喺DBZ到、主力係拉打、依家又玩埋美少女,3月隻悟空後又唔知要等幾奈先有下一個...

quote]原來咁多師兄都唔睇好呢條LINE........
ctcctf 發表於 20-12-2013 11:13 AM [/quote]