Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 「笨大!這就是愛!」拙影雅典娜數張

原對白為「哈迪斯!這就是愛!」(但係愛係用黎殺神的:o )

女神洗版力不及預期{:1_215:}
回想下,當時EX雙子同獅子嘅洗版力。。。

想當時
訂EX雙子、獅子同白羊係慢慢諗
訂雅典娜要打崩頭排隊

應該好多人玩女神至係,女神喎

可能好多人抱怨笨大派膠?其實砌好左就覺笨大在考慮組裝上有花心思。
雖然好多組合上嘅野係食老本,但係真係見啲老本技術運用得好。

裙甲嘅一條條片同死神比完善左。條裙組裝又靚。
對翼嘅形態同可動幾好。

身體套甲修身又唔凸較位。
配色個人很喜歡,燈光唔同啲又唔同

雖然擺得唔密,其實好多件。支架齊全,又可接EX支架。
不過我真係覺得肩甲應該用合金件:*

謝謝收看:64:
支持Ching , 又真系,果陣時買EX雙子,獅子,白羊真系慢慢,衣家。。真系哇!:79:
:71::71::71:
support
頭像被屏蔽
光線差左d.........................
回復 4# mythsgod

謝謝師兄支持:64:
我呢啲雜兵梗係為左愛排餐死買餐懵架啦
回復 5# denniskwong

謝謝指點:64:
偷懶單邊光係差啲
當然仲有好多野唔得
回復 2# barrydudu

多謝師兄支持:64:
真係,其實都係我地同一班雜兵玩呱。。。
係咪我地啲熱誠去哂排隊度唔係出post度
回復 8# 龍星丸

一半一半啦,我繫煩緊無位擺,所以先無拆。。。。:56:
我開到天蠍之後已經冇位放,EX小強、10週年、雅典娜仲未開尼玩:help: