Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Predator 2 - 1/6th scale Elder Predator Collectible Figure

就咁睇兩隻predator啲甲係一樣,細心啲睇連啲傷痕都一樣:(
就咁睇兩隻predator啲甲係一樣,細心啲睇連啲傷痕都一樣
anakin360 發表於 13-12-2013 05:11 PM

師兄你勁細心 !!!
會員同VIP訂先,跟住先到二等客
我就pass了,近期出嘅predator多數插水
等超級VIP价先考慮未遲,唔使做二等客:50:
頭像被屏蔽
斷臂呢??{:1_215:}
戰損就好了:no:

同返ve1比,咁一定靚好多,特別上色同body
不過對於無面具的Predator,我會選擇慳返
等AVP Elder:he:

lee隻係咪Lite版?HT學Apple出Lite版本!係咪below $1K? 8魚我會訂!
就咁睇兩隻predator啲甲係一樣,細心啲睇連啲傷痕都一樣
anakin360 發表於 13-12-2013 05:11 PM

also the head sculpture and body....:he:
幾錢???????????????
師兄你勁細心 !!!
ivykwong1997 發表於 13-12-2013 05:22 PM

因為本身有隻classic predator,見啲甲熟口熟就認得出了:(
會員同VIP訂先,跟住先到二等客
我就pass了,近期出嘅predator多數插水
等超級VIP价先考慮未遲,唔 ...
hothot 發表於 13-12-2013 05:33 PM

二等客

ching 形容得好好
我巳知自己叫乜
又冇性旦禮物又冇同步訂又冇折
哈哈哈
可唔可以再hea啲?HT的P冇一隻似,造型師個人風格強姦我偶像Stan Winston...
等左好耐~~
始然無咩大驚喜, 但係對無買到ver1既我黎講, 好有吸引力~

我本身對呢個角色較為有愛,即使o系舊版到今日我依然收住因為頭雕實在造得神似到今日攞出黎一點都唔輸蝕。
但睇完呢隻覺得joseph先生比起製作stan winston predator都o系adi studio d predator比較捕捉傳神。。。

有以下幾點想講,依然o系慣用classic粒頭雕,同city hunter一樣唔似講真呢粒頭雕真o系麻麻地,眼眉部位嘴型都唔多似舊個隻都鐘要似。

個嘴形如果好似下面張相o系咁開就靚。

個body armor顏色其實o系較為灰黑grey果類.

對腳其實o系city hunter赤裸個類並冇有任何甲。

同埋炮上laser冇燈.
以上希望作出修改。。。。。唉∼∼∼
頭像被屏蔽