Toysdaily 玩具日報

查看: 10107|回復: 18

[分享討論] 給自己的聖誕禮物之CMS brave 10逆轉王

今日行經信X 2樓 靚價3魚找1帶返屋企陪我過聖誕。
我記得個男主角好似叫龍威, 有錯請更正。
逆轉王同三冠王都是好物
Which shop at the second floor?I dont see any stocks today!!
上到最高嗰層電梯向下的對面嗰間,個女sales幾好人,brave 11 三冠王都係三魚三, brave 01機甲創世紀 綠色都係 三魚八。
CMS 產品不好的居多,但呢兩隻都係好物!
近日我都有買逆轉王和三冠王,三魚和三魚半。真心以依家個價錢有合金,都幾重手下,都算
抵。:D
回復 6# AYXXX

超抵啦, 我之前買兩隻加埋用左 9魚, 但其實呢兩隻野岩岩新出果時好似要成 14,15魚一盒, 而CHING 你入手呢個價我諗係跳樓中既跳樓價.
回復 7# Mo.P

我都係今話師兄。
真係要親身把玩過先知佢有幾正,當然以跳樓價來講啦!
真係正過超合金魂多多聲, 當然都係以跳樓價來講啦!
借問聲逆轉王和三冠王, 邊隻正D?
上到最高嗰層電梯向下的對面嗰間,個女sales幾好人,brave 11 三冠王都係三魚三, brave 01機甲 ...
carcarlok 發表於 8-12-2013 11:07 AM

師兄, 有冇店名提供? 我好小行信x ....{:1_227:}

間店幾點開門? thanks
好問題! 我記得當年亞龍威用逆轉王比人打敗左好似重死左,之後唔知點解復活又有三冠王用。
故事上三冠王係比較強。 三冠王係變大象同用鎗, 逆轉王就用刀同變龍, 我強烈建議兩隻都買。
好問題! 我記得當年亞龍威用逆轉王比人打敗左好似重死左,之後唔知點解復活又有三冠王用。
故事上三冠王係 ...
carcarlok 發表於 9-12-2013 12:52 AM

龍威被人用槍打中咗,大家以為佢死咗原來只是機械人。之後先用真身(唔知點解真人比機械人勁{:1_215:})之後轉用三冠王
brave 10冇啦brave 11最後一盒買左真係大大盒低玩唔好話三魚三四魚都會買
龍威被人用槍打中咗,大家以為佢死咗原來只是機械人。之後先用真身(唔知點解真人比機械人勁 ...
simpsons 發表於 9-12-2013 01:22 AM

最反高潮係龍威用真身時, 有個女角幫佢......到最後原來呢個女角身份係最終BOSS.....即係話龍威被敵人起曬低重入埋基地......:50: