Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 每週一攝 FIGMA 桐人

見咁多師兄影得咁靚,我又手痕影吓,不喜請插...:p

刀劍神域係小數我睇完第一集就想追落去既動畫,因好小男主角係好似桐人咁,夜晚勤力苦練LV,唔係天生就超人,比我感覺佢既強氣來得合理...:36:

佢同黑岩真係好夾...{:1_203:}

係咪嬲緊點解加速世界主角唔係桐人呢?{:1_215:}

強氣主角出場,女FANS有得選擇了...{:1_212:}

FIGMA桐人其實是好物,關節比想像中好,無奈現時價高,希望再返大貨,等大家都可以正常價帶佢返去同亞絲娜團聚...{:1_226:}
黑雪條裙好靚:77:
CHING靓相, 块面真系有少少出入,饱满左:DD
黑雪條裙好靚
nela 發表於 26-6-2013 09:08 PM

多謝讚賞,我重有D自家制既衫,有空可以睇吓...:shy:

http://toysdaily.com/discuz/view ... 0430&highlight=

http://toysdaily.com/discuz/view ... 1798&highlight=

http://toysdaily.com/discuz/view ... 2041&highlight=
CHING靓相, 块面真系有少少出入,饱满左
wingsiu 發表於 27-6-2013 01:13 AM

多謝支持,係笑樣肥左D,戰鬥樣好好多,所以亞絲娜未到我都陳列住戰鬥樣先...:DD
黑雪件衫好靚
出面成日有人話佢係桐人個女
如果兩套真係有關都幾得意
黑雪件衫好靚
frankieccc 發表於 27-6-2013 12:42 PM

佢兩個又幾似WO...:shiny:
都係黑漆漆咁,戰鬥力又強...{:1_222:}
不過身材就同亞絲娜差遠了....:shy:
黑雪件衫好靚
frankieccc 發表於 27-6-2013 12:42 PM

之前睇G-ZONE 入面講動漫果本話
刀劍神域既世界觀設定係加速既前身
即係話加速係刀劍完左之後既世界(好似係)
之前睇G-ZONE 入面講動漫果本話
刀劍神域既世界觀設定係加速既前身
即係話加速係刀劍完左之後既世界( ...
神打魔帝 發表於 27-6-2013 04:55 PM

其實加速世界有講到刀劍神域個頭盔係以前嘅產物,
咁所以加速一定係刀劍之後嘅時代.
而係兩個故事嘅科技黎睇, 的確係加速先進D.

不過話黑雪係桐人個女都幾得意, 的確有D似.
我最想佢出刀劍神域GAME係第一世界打100層塔,玩法好似故事咁ARPG(有排完),咁就好啦...:)
PSP果隻真係唔好提...:angry: