Toysdaily 玩具日報

查看: 15594|回復: 39

[詢問] 點解哩set SHF Daft Punk會變左通販?

this set, FL's FB already out but only @() each!
http://www.tamashii.jp/item/10387/
通販才是限定{:1_228:}
這是好事, 可以有平貨買.
一般話有海外, 但HK魂SHOP冇接訂的, 瑞記好大機會有得批.
原定瑞記批價好似冇咁平, 可能減左價.
一般話有海外, 但HK魂SHOP冇接訂的, 瑞記好大機會有得批.
原定瑞記批價好似冇咁 ...
redfish 發表於 21-11-2013 02:36 PM

yes, i remember HK P bandai said they will have but finally no updates
我在X品訂要過4魚一只 .....:die:
我都訂左,咁可能撻訂再買都仲平D...
好彩無訂
訂價貴到爆炸 !
無端端變行貨真係神奇...
原定瑞記批價好似冇咁 ...
redfish 發表於 21-11-2013 02:36 PM

想問紅魚兄 其實之前我開過post的 問龍騎和black電單車會唔會同一個情況魂shop冇 但通販可能會有 因為日網話有海外
想問紅魚兄 其實之前我開過post的 問龍騎和black電單車會唔會同一個情況魂shop冇 但通販可能會有 因為日網 ...
玩具人生 發表於 21-11-2013 03:58 PM

機會極大, 由上次ZERO悟空開始, 陸續有魂限變行貨, 下個月隻ZERO TRUNKS同樣有行貨, 可惜SHF BLADE KING FORM海外冇份, 否則有機會有平貨
機會極大, 由上次ZERO悟空開始, 陸續有魂限變行貨, 下個月隻ZERO TRUNKS同樣有行貨, 可惜SHF BLA ...
redfish 發表於 21-11-2013 04:00 PM

難怪一樓咁快有行版價,仲好唔駛加40蚊
機會極大, 由上次ZERO悟空開始, 陸續有魂限變行貨, 下個月隻ZERO TRUNKS同樣有行貨, 可惜SHF BLA ...
redfish 發表於 21-11-2013 04:00 PM

it would be a lttle bit differ from SHZero GouKu. Daft Punk has no "Tamashii Shop limited Good" on the boxart.
回復 6# 畢示仁

....需少3草...但有"输打贏要"咁......我當買个教訓算了....:die:
尼次真係比笨大笨返轉頭
回復 5# nela

精X不嬲都瀨野,仲同佢訂
點解我由頭睇到尾都唔明各位大大講乜嘢:44:

我嘅理解係,你地話有一款魂限貨忽然變了普通大貨?{:1_215:}