Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話ex獅子OCE,好像沒什麼人買........!?

好野佢又發作,等比人BLOCK
leawong 發表於 12-11-2013 07:11 PM

山人有舖畀人串嘅癮:x
但我係76樓同85樓 都已經拎自己個隻影左比你睇

你仲係度問人不敢買嗎....你對眼先有問題囉.. ...
改咩名好? 發表於 12-11-2013 07:23 PM

佢本身個人就係加左FILTER,你影多一百幾十張佢都係當你透明,再講幾多次你有買,佢都當正"因為我唔買,所以全世界都冇人買"。
難為師兄仲同佢解釋.....
回復 102# iamfinethankuuu

係呀師兄!
不過「顏色」問題是低層次的
子非魚有判斷的成份
而「顏色」問題仲只係停留係感官層面
其實「色盲」係咪解決左呢個問題呢?
回復 110# 龍星丸

如果佢係文盲,都解釋左好多問題:62:
佢本身個人就係加左FILTER,你影多一百幾十張佢都係當你透明,再講幾多次你有買,佢都當正"因為我 ...
adidas 發表於 12-11-2013 07:31 PM

佢真係有強迫症.....:42:可憐的孩子
但我係76樓同85樓 都已經拎自己個隻影左比你睇

你仲係度問人不敢買嗎....你對眼先有問題囉.. ...
改咩名好? 發表於 12-11-2013 07:23 PM

佢眼中只有1:1冥衣同神聖衣ex啦師兄:34:
回復  iamfinethankuuu

係呀師兄!
不過「顏色」問題是低層次的
子非魚有判斷的成份
而「顏色」問題 ...
龍星丸 發表於 12-11-2013 07:32 PM

哈...龍星兄睇得好有層次:71:
不如簡單d....我覺得佢嘅智商先係問題呀:x
佢真係有強迫症.....可憐的孩子
改咩名好? 發表於 12-11-2013 07:35 PM

仲有幻想症呀...成日話有笨大高層朋友會推出神斗士ex:he:
仲有幻想症呀...成日話有笨大高層朋友會推出神斗士ex
iamfinethankuuu 發表於 12-11-2013 08:31 PM

仲有果神級財力,點知一箱EX童虎已經係極限了:x
仲有果神級財力,點知一箱EX童虎已經係極限了
mudwk 發表於 12-11-2013 09:27 PM

皮已收了{:1_214:}
回復 114# iamfinethankuuu

iam兄實是過譽:64:

其實小弟之前上黎八神話行情時都有睇開。。。
的確,如果有兩種意見,係好難好難會有一方肯被說服的。
之所以辯論會有栽判,如果唔係係冇結果的,無論其中一方幾啱令外一方幾錯。
越指出對方錯處通常會將對方越推越遠。。。

不過有不同意見的師兄共處一堂都是好事呱。
93樓圖~沒開閃光燈就是銅色 無誤
你眼沒問題?銅就銅 怕什麼?不敢買嗎?
你要變金自己上色不就好了,cc

...
狂戰士 發表於 12-11-2013 06:10 PM

銅不銅, 和買不買有甚麼關係?
唔好意思呀.....普通版獅子座....我早排已經賣左囉~

你等再版個時 我影比你睇
改咩名好? 發表於 12-11-2013 04:51 PM

做乜賣走普通版?
那你不入古銅嗎????????
狂戰士 發表於 12-11-2013 04:30 PM

我入了相裏面的金色版。
唔知點解次次見到山人開D咁既POST...
我就火到黎...
小堅 發表於 12-11-2013 04:04 PM

你當對方的思維和你一樣, 覺得佢應該正常回應你, 當然會火。