Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話ex獅子OCE,好像沒什麼人買........!?

頭像被屏蔽

點解你要無視呢位日本玩具既告呢

http://shishioh.info/CLOTHMYTHEX ... AL_COLRO_EDTION.php

隻色係好清楚既金色o波

http://shishioh.info/ClothmythEX02.php

呢位日本玩家 普通版都有影過 可以對比到啦
頭像被屏蔽
你不覺得背景顏色很亮白刺眼?
但仔細看起來確實是銅色
狂戰士 發表於 12-11-2013 05:03 PM

唔覺得刺眼 你自己個MON較得太光 係度賴人地...
頭像被屏蔽
銅色沒錯啊

~~~
狂戰士 發表於 12-11-2013 05:42 PM

你已經....洗左腦...認定呢隻係銅色.....又或者你對眼真係有問題.....去驗下眼先啦

明明冇開閃光燈 都係要話有開.....你要驗埋個腦
頭像被屏蔽
今天台灣public holiday, 除了一般民眾放假之外, 估唔到連瘋人院都放.....仲可以畀佢上網....著上1:1冥衣未呀cc?:34:
閒人路過
諗起哲學題:
兩個人都見到「黃色」
但係點先知道兩人所見嘅「黃色」真的是一樣?
閒人路過
諗起哲學題:
兩個人都見到「黃色」
但係點先知道兩人所見嘅「黃色」真的是一樣?
龍星丸 發表於 12-11-2013 06:23 PM

哈....同子非魚有異曲同工呀
頭像被屏蔽
好野佢又發作,等比人BLOCK
93樓圖~沒開閃光燈就是銅色 無誤
你眼沒問題?銅就銅 怕什麼?不敢買嗎?
你要變金自己上色不就好了,cc

...
狂戰士 發表於 12-11-2013 06:10 PM

但我係76樓同85樓 都已經拎自己個隻影左比你睇

你仲係度問人不敢買嗎....你對眼先有問題囉.....
回復 13# 狂戰士

明知你不能用正常人準則,不過都講比其他人知,上年卡隆日本除展覽限量開賣加埋魂SHOP抽選限定,即係抽中先有!港魂則數量有限,先到先得,當然搶到翻天;今次獅子未開賣已經話明受注限定,即係有錢有ACC都有,魂SHOP仲平街一大截,咁網拍貨點會有人買?!你唔買就當全世界都唔買,咁你有病又當全世界都有病?
你沒買古銅聖衣?
古銅不入嗎?cc
狂戰士 發表於 12-11-2013 06:51 PM

你又唔入??