Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 神話 ex 冥双子已開訂

想問下信姑仲有冇得訂
回復 106# pocers_09

之前祇可以訂一人一盒
依架當然你可以一人訂一貨櫃
跟!加入已訂行列!
向全雙子EX進發{:1_208:}
向全雙子EX進發
x2.....
店舖信心大增不要緊, 愈有信心, 找 睡橫巷 訂貨量愈大, 定價愈高, 當發現市場沒承接時, 崩值會極快 ...
mythsgod 發表於 14-11-2013 12:31 PM

等現貨
拒絕訂貨炒風{:1_216:}
it stop preorder ma
頭像被屏蔽
等現貨
拒絕訂貨炒風
san328 發表於 16-11-2013 03:53 PM

唔係叫師兄一定要訂,不過聖衣神話EX現貨通常好大機會貴過訂貨價。
低過訂貨價通常係再販或者唔係大熱角色為主。
我覺得冥雙子都算係大熱角色,所以都係一訂為求安心。
OT:有冇人覺得8千幾YEN,有冇可能跟埋戰損冥衣?我覺得唔係冇可能,一般神話如果貴一截,好多時都跟D皇座,或者如海龍雙BODY,笨大係冇良心,但收貴左就算垃圾都應該跟一兩件:58:
OT:有冇人覺得8千幾YEN,有冇可能跟埋戰損冥衣?我覺得唔係冇可能,一般神話如果貴一截,好多時都跟D皇座, ...
adidas 發表於 18-11-2013 12:14 AM

我都想包埋戰損冥衣,不過官圖到家陣都無出現過,機會應該唔大。
黃金雙子定價6500日圓, 冥衣雙子定價貴1500日圓, 唔通把"短剣"值1500日圓?
黃金雙子定價6500日圓, 冥衣雙子定價貴1500日圓, 唔通把"短剣"值1500日圓?
redfish 發表於 18-11-2013 09:54 AM

可能bandai對撒卡人氣有絕對信心
好明顯見黃金ex炒到咁貴都有人買知自己定價做左傻仔
黃金EX都係雙子打頭陣, 都有D野跟, eg. parts
今次冥衣又佢開始, 希望都有野跟啦, eg. 戰損甲, 血淚臉
有意思好多, 我相信日本仔個邊都有同樣訴求
今晚剛剛訂了:57: