Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 神話 ex 冥双子已開訂

想問下 孤仔做幾錢同幾錢落訂?
總數$ &@*
落200訂, 琴晚出去信餓訂, 排8X, 睇到佢張紙相信預100quota訂.
已訂...
等出貨...
小堅 發表於 11-11-2013 11:05 PM

me2.......................{:1_208:}
今次行版唔訂, 我等日版了 :$
太貴了, 而且唔太想開多條新 line 玩冥衣
如果街貨唔平就算
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
bandai 的市場策略太好, 完全緊抓住玩家的心理 , 雙子座 + 天猛星 同期預演...... 揭示了 冥界篇 e ...
mythsgod 發表於 12-11-2013 11:37 AM

誓必要你乖乖比錢.............:he:
bandai 的市場策略太好, 完全緊抓住玩家的心理 , 雙子座 + 天猛星 同期預演...... 揭示了 冥界篇 e ...
mythsgod 發表於 12-11-2013 11:37 AM

反而冥衣我忍到手.
12金點講都係12隻, 冥衣講真, 要出108隻都有, 永遠唔齊唔完整, 所以興趣不大
如果海鬥 / 神鬥反而 ok, 7-8隻, 一定儲得完~
隻野同天秤一樣成8千YEN...
都唔明冇爛甲點解會咁貴...
得個喊樣 + 把刀仔...
小堅 發表於 11-11-2013 04:38 PM

一個原因, 人氣..........
不過天秤多咁多野都係同冥衣價, 按比例計, 係咪代表bandai覺得撒卡比童虎人氣更高.
唔好忘記...呢隻只係冥撒卡咋而唔係金撒卡....
冥金咁貴關唔關電鍍問題?
唔通電鍍冥衣既錢係貴d :58:
反而冥衣我忍到手.
12金點講都係12隻, 冥衣講真, 要出108隻都有, 永遠唔齊唔完整, 所以興趣不大
如果 ...
denniskwong 發表於 12-11-2013 11:47 AM

冥衣冇可能會出108隻......剩係三巨頭之後都已經冇邊個可以出.....

好多都冇鏡頭出....一拳即死....
頭像被屏蔽
一個原因, 人氣..........
不過天秤多咁多野都係同冥衣價, 按比例計, 係咪代表bandai覺得撒卡比童虎人 ...
denniskwong 發表於 12-11-2013 11:54 AM

都有可能...
講返轉頭隻撒卡定價都要6500yen...
今次冥雙子定價8000yen...
定係貴左1500yen...
當佢通脹算,橫掂神話個隻冥雙子真係見唔到人...
都有可能...
講返轉頭隻撒卡定價都要6500yen...
今次冥雙子定價8000yen...
定係貴左1500yen...
當佢 ...
小堅 發表於 12-11-2013 01:38 PM

真係好唔順氣!!!!!!!!!!!!!!!!!愈玩愈貴...