Toysdaily 玩具日報

查看: 23600|回復: 120

[新品消息] 神話 ex 冥双子已開訂

lunch前收到風孤仔開訂
之後食完飯去果然已開 我諗會好過賊船一定會有貨攞
想問訂價幾多??需落幾多訂金??咁突然,今日無帶錢返學添…:44:
lunch前收到風孤仔開訂
之後食完飯去果然已開 我諗會好過賊船一定會有貨攞
玩具人生 發表於 11-11-2013 03:05 PM

請問是日版還是行版?
其實行版 貴過之前有師兄講船價
要7魚三找2,但應該可靠d

回復 4# 玩具人生

行版都咁貴......:@
不過已經平過當時天秤個價,但一定有貨拎。
回復  玩具人生

行版都咁貴......
samuel2 發表於 11-11-2013 03:30 PM

冇計啦 鬼叫自已星座 又要湊仔 冇時間同人一出即撲……
呢次真係去到九算 如果唔係双子真係等現貨重好:42:
回復 6# 玩具人生

今次唔駛好似上次咁排隊訂已經慳番唔少時間。
始終係大熱角色~~~~無法

撞鬼∼∼∼訂價到時咪又係現貨價。
天秤大把貨,根本就係放少少quota比你訂,半個鐘訂哂容乜易。
呢D 留番死士玩啦, 我等佢再版, 睇下有無錢再算, 唔想再做聖鬥士死士,

所有都隨緣啦, 唔想再定....................呢個系列應該要停................:78:
300% agree with you Ching. I am not die-hard fans ! I rather wait for re-issue and buy it at reasonable price ! For me, reasonable price for EX series is around $500-600 !
冥雙子同天秤yen價一樣,上次天秤開$六魚五找二,今次冥雙子開七魚三找二,唔通要幫補番魂限蝕左既錢?
冥雙子同天秤yen價一樣,上次天秤開$六魚五找二,今次冥雙子開七魚三找二,唔通要幫補番魂限蝕左既錢?
Prettyhades 發表於 11-11-2013 04:10 PM

上次係開七魚五找二的...
:x
嘩, 訂價都咁貴, 仲勁過黃金一出時最高既6狗狗....................
真心貴左,睇定其他既價先,如果真係最抵既話先考慮訂唔訂
不過睇個樣都有好多炒家或者死忠狗衝左去訂了~
嘩, 訂價都咁貴, 仲勁過黃金一出時最高既6狗狗....................
denniskwong 發表於 11-11-2013 04:28 PM

隻野同天秤一樣成8千YEN...
都唔明冇爛甲點解會咁貴...
得個喊樣 + 把刀仔...