Toysdaily 玩具日報

樓主: tonylee12003

[新品消息] shf 戰蝗號

在姐姐覆我的時間,小弟做錯了一件事,
討論前其實可唔可以請姐姐先定好辯題是什麼?

因為我只是順手就回,其實都未弄清跟你之間其實要討論的是什麼....
姐姐好久沒交手,風采依然.

第一日炒起有幾鐵一般呢??我就340入,仲要唔係第一日,唔知炒唔炒,4千幾YEN我覺 ...
warxv 發表於 12-11-2013 16:46

大家都在以事論事的討論, 完全不明白什麼叫交手?

如果閣下以3XX入手, 相信是「友情價」或「熟客價」。  

閣下將舊版本和新版本的不同之處, 都寫得很好。   但並不代表, SHF戰蝗號是一件不受歡迎的產品。
大家都在以事論事的討論, 完全不明白什麼叫交手?

如果閣下以3XX入手, 相信是「友情價」或「熟客價」 ...
大姐姐 發表於 12-11-2013 05:06 PM

我年紀大用詞老式少少,交手只是有緣相聚又對得上話題,絕非年青人的大打出手那回事.

3XX我係奇趣都見過,就一次咁多,我估(真係估)超人店開價應該都在這水平.
至於戰蝗受唔受歡迎...我自己係喜歡既,如果唔係都唔會幾百蚊買多架差唔多的,但按過去所見,好少戰蝗號產品係好賣的,唔跳都算異數了.
有人冇車~~~~~~~~~:die:
我年紀大用詞老式少少,交手只是有緣相聚又對得上話題,絕非年青人的大打出手那回事.

3XX我係奇趣都見 ...
warxv 發表於 12-11-2013 05:42 PM

I am witness too. I saw #** with 3 boxes but as i have pre-ordered at AmiAmi, I didnt buy any of them and left for other brothers.
first day 3xx for 戰蝗號, it's true! cause i got this price too.
but now is 6xx la double the price
回復 52# iamsamuel28

我當black係訂價二魚五草入手
部車依家兩倍有突...
今日FL好似有車返 唔知咩價
今日FL好似有車返 唔知咩價
net9212004 發表於 16-11-2013 09:32 PM

話說見FL第一日,我第一時間仆過去,
但見佢個價都真係貴到離譜,
而且隔一陣仲要極速售罄......:70:
因第一日,好多朋友都話係買3XX,
所以我無係FL到買,
跟住我格左幾日,見勢色唔對,
所以約10日前係Y拍見到^*)車連人Set即決,
都二話不說攪左套,廢事煩,
真係估唔到本人幫襯FL多年,
都發覺佢個價開始Set高了,
其實如果返到平返D,我都諗住買多架車比影月坐~:$:$:$
It's not news pal, 佢玩海鲜價好奈......

話說見FL第一日,我第一時間仆過去,
但見佢個價都真係貴到離譜,真係估唔到本人幫襯FL多年,

都發覺佢個價開始Set高了,
Agent-Smith 發表於 17-11-2013 02:41 AM
FL今時今日很多貨品都唔平,耐唔耐有D特价品推出,熱門的玩具模型多數都貴。
FL新貨多數都貴, 可能要幫補番被迫食左既死貨, 最近都見佢開始賣埋強國模型, 不過有d都算平既, 好似SR真三一, 四魚找一雞
戰蝗號一出果日, 未夠7點去貓店, 已標4((仲賣哂 (另見2-3盒話留比人, 但自己成日強調無訂貨, 只賣現貨…). 之後偶次在吉吉見4字頭, 無類即決費是煩

貓店D野只是賣得早, 唔一定賣得便…大陸野我feel賣得重貴, 去陶佬格下就知

各位師兄,精粉大減價
1. 戰蝗號 ##*
2. 影月 @@)
3. Black @@)

真係平到笑,未買既師兄去留意下。