Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港魂shop有oce獅子和萬能俠訂

掂左喇,原來係Collect on dellivery charge,真係多謝你地肯幫下我呢D新手,EMAIL都收到喇,真係唔該哂{:1_2 ...
sangus 發表於 9-11-2013 02:17 AM

唔駛客氣...
我個陣第一次訂都要搵好耐先搵到點搞...
岩岩訂左一隻SR黎玩下...
都係用之前個方法訂...
小堅 發表於 9-11-2013 12:19 AM

師兄,請問咩方法?可否pm我指點迷津?謝謝
師兄,請問咩方法?可否pm我指點迷津?謝謝
rx78ca 發表於 9-11-2013 10:09 AM

都係勁按F5咋...
都係勁按F5咋...
小堅 發表於 9-11-2013 10:18 AM

好方法..............最實際..............:71:
好方法..............最實際..............
ray文 發表於 9-11-2013 10:31 AM

按爛左幾個KEYBOARD...
:he:
按爛左幾個KEYBOARD...
小堅 發表於 9-11-2013 10:40 AM

真係補唔返呀..................{:1_222:}
獅子 OCE 五舊幾又幾抵玩.......................... 心動
請教!我忍唔住係魂shop訂左獅子,填寫了送貨時間,
但沒有送貨日期,已收到e.mail 確認,
請問是否等佢打電話來約送貨日期?
頭像被屏蔽
回復 84# mythsgod
唔該師兄,即係等佢有貨先通知我吧
頭像被屏蔽
回復 86# mythsgod
乜日本公司都咁既{:1_201:} 我而家係選擇貨到畀錢同時間係晚上8至10點,會保障些嗎?
我可改件貨送公司,但我不常在公司,如果我改送去公司,若到時打電話畀我,而我沒有接電話,佢地會直接上公司嗎?
回復 87# 伏特加

香港黑貓多數都唔會跟時間. 佢會跟香港速遞公司個做法, 會跟地區一次過派貨. 好彩既話個速遞好心會夜晚派多轉, 雖然都係唔會跟足你俾個時間.
回復 88# 大家掃
唔該師兄,如果真係無送來,咁我要係邊度攞番件貨?
師兄, 請參考以下各師兄的 港魂收貨血淚史, 所以我送貨地址填寫了公司地址的 :
mythsgod 發表於 10-11-2013 12:33 PM

佢星期日送貨咪:x