Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港魂shop有oce獅子和萬能俠訂

真係唔該哂兩位師兄~~~港魂係唔係p-笨大.hk?
sangus 發表於 8-11-2013 10:56 PM

記住login同password呀!我一年只上去兩、三次訂嘢,成日唔記得,唔記得的話要等網頁reply,若果好似去年卡龍爭奪戰中,爭分奪秒的話,早已經輸了。
回復  gapkwan

請問去邊到CANCEL? 我搵唔到,但我想CANCEL一隻,唔係全CANCEL ,THX
宇宙之王者 發表於 8-11-2013 09:22 PM

唔洗cancel
賣比我啦
我想問我訂果時用貨到付費,如果在訂單道改回用PAYPAL,禁是否會減番15元.唔該
[quote]應該唔可以改返一隻...
因為你就算叫笨大改...
佢只會del個訂單...
到時你要再訂過...

收錢方面, ...

唔該晒!
唔洗cancel
賣比我啦
XO仔 發表於 8-11-2013 11:20 PM

係咪先,我無所謂,問題係四月先攞....
我想問我訂果時用貨到付費,如果在訂單道改回用PAYPAL,禁是否會減番15元.唔該
raymond11250903 發表於 8-11-2013 11:25 PM

我都想知,謝
raymond11250903 發表於 8-11-2013 11:25 PM

係...
不過最好唔係出貨月個個月轉...
最好要之前...
岩岩訂左一隻SR黎玩下...
都係用之前個方法訂...
{:1_203:}
記住login同password呀!我一年只上去兩、三次訂嘢,成日唔記得,唔記得的話要等網頁reply,若果好 ...
聖鬥士奢侈 發表於 8-11-2013 11:13 PM

真係唔該哂師兄:64:我問題好多,佢個註冊地址係咪姐係收貨地址,要寫自己屋企?小弟仲努力研究緊:72:
真係唔該哂師兄我問題好多,佢個註冊地址係咪姐係收貨地址,要寫自己屋企?小弟仲努力研究緊
sangus 發表於 9-11-2013 12:28 AM

你可以之後add new shipping address的,我就會set註冊地址同收貨地址一樣,以免混亂。
你可以之後add new shipping address的,我就會set註冊地址同收貨地址一樣,以免混亂。
聖鬥士奢侈 發表於 9-11-2013 12:43 AM

唔該哂!!搞掂左喇,而家係enter order information果到,不過好似冇得選貨到俾錢,係咪要之後再選架?{:1_197:}
唔該哂!!搞掂左喇,而家係enter order information果到,不過好似冇得選貨到俾錢,係咪要之後再選架?{:1_197 ...
sangus 發表於 9-11-2013 01:12 AM

My Page > Order Details  
係Shipping Information最後個格Method of Payment有得揀...
如果唔係用paypal畀就係等於貨到畀...
每次confirm order都要選payment method喎!你未confirm成個order?
每次confirm order都要選payment method喎!你未confirm成個order?
聖鬥士奢侈 發表於 9-11-2013 01:18 AM

我岩岩仲試緊,未COMFIRM哂,而家仲睇緊,唔該哂你同埋上面果個小堅師兄{:1_208:}
My Page > Order Details  
係Shipping Information最後個格Method of Payment有得揀...
如果唔係用p ...
小堅 發表於 9-11-2013 01:17 AM

掂左喇,原來係Collect on dellivery charge,真係多謝你地肯幫下我呢D新手,EMAIL都收到喇,真係唔該哂{:1_208:}