Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港魂shop有oce獅子和萬能俠訂

頭像被屏蔽
I did ! Since I try to use Paypal but not success ! So finally choose Collect on Delivery !
still can pre-order ?? except sr ?
[quote]有兩個選擇...
一係即時用paypal畀...
運用:你件貨 + 40蚊(運費)...

如果貨到畀錢,不論你到時用 ...
小堅 發表於 8-11-2013 10:04 PM
THX ! 咁由佢,我到時比錢,係咪改唔番要一隻?同埋收貨時間可以點揀?:64:
其實很多 BANDAI 公佈了 獅子座 OCE 魂展後"受注生產販賣"很久, 唯一沒想到的是港魂近期定價改跟匯率:7 ...
mythsgod 發表於 8-11-2013 10:26 PM

其實我原本都打算訂日版了,不過星期一收工落雨,就上了巴士直接返歸了,之後一直都未有時間出188。
贊同黑貓職員服務水平有待改善,送貨時間唔多準。
那位師兄選了 "Collect on dellivery"
mythsgod 發表於 8-11-2013 10:27 PM

師兄,小弟係新手,平時訂野都係係鋪頭訂,可唔可以教下小弟點樣係港魂訂OCE獅子座?感激不盡啊:35:
頭像被屏蔽
if pbhk is ok, I will preorder toys in pbhk :he::he:
師兄,小弟係新手,平時訂野都係係鋪頭訂,可唔可以教下小弟點樣係港魂訂OCE獅子座?感激不盡啊
sangus 發表於 8-11-2013 10:43 PM

其實唔難,一步一步入,慢慢入,大把貨,唔使驚!
贊同黑貓職員服務水平有待改善,送貨時間唔多準。
聖鬥士奢侈 發表於 8-11-2013 10:41 PM

送貨時間 all according to them , I think noone will wait few hours in car

if the time is 5pm and 10pm
其實唔難,一步一步入,慢慢入,大把貨,唔使驚!
聖鬥士奢侈 發表於 8-11-2013 10:51 PM
師兄 你先去 港魂 註冊帳號, 輸入個人資料, 然後在首頁中間位置便可以看到 獅子座 OCE 的帥臉, 按帥臉入 ...
mythsgod 發表於 8-11-2013 10:46 PM

真係唔該哂兩位師兄~~~港魂係唔係p-笨大.hk?
頭像被屏蔽
送貨時間 all according to them , I think noone will wait few hours in car

if the t ...
S20081997 發表於 8-11-2013 10:55 PM

所以而家我多數set辦公時間進送貨,穩穩陣陣!
[quote]有兩個選擇...
一係即時用paypal畀...
運用:你件貨 + 40蚊(運費)...

如果貨到畀錢,不論你到時 ...
宇宙之王者 發表於 8-11-2013 10:36 PM

應該唔可以改返一隻...
因為你就算叫笨大改...
佢只會del個訂單...
到時你要再訂過...

收錢方面,你依家唔用paypal畀...
到差唔多出貨日個個月佢會email通知你...
到時你要選邊日送貨同埋時間...
如果唔選日期,就會派快d,不過就唔知邊日派...
選時間都係做參考,好多時都唔準時...
到時畀錢速遞時,可選用現金或者碌卡...
正常佢派貨前會打畀你先,到時你同佢講叫佢拎卡機就OK...