Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Tamashii Nations 2013 抽選限定與一般魂限商品更新

頭像被屏蔽
想問下帥兄: 好似如果用paypal找數, 就算同一個月出的貨品, 都不能combine運費慳多$40

香港魂shop網 ...
聰聰 發表於 9-11-2013 09:19 AM

我試過同一個月出戰鬥服比達和綠獨角高達連發光台座,就可以一張單出及只收一次運費$40(用PAYPAL付款)。
但好多時笨大為咗賺多啲,有啲同月出限定品會set死咗一貨一單,食多你$40運費。
好次今次要訂隻獅子oce同隻獨角高達(兩隻都預定4月出),都係要分開order,比多一次$40運費。
頭像被屏蔽
換左40蚊運輸卷
不過好似訂單咁
難道寄張卷比你用{:1_201:}

用卷要用貨到付款
師兄 要把日後 白羊/天蠍/XXX 的 OCE 心魔也要先戰勝, 否則...後追價格應該會回升
mythsgod 發表於 9-11-2013 09:55 AM

我都怕出齊12隻
換左40蚊運輸卷
不過好似訂單咁
難道寄張卷比你用

用卷要用貨到付款
ava03042003 發表於 9-11-2013 10:38 AM

吓,咁擺名係屈你十五蚊。
我仲冧住以後買40蚊運輸卷,PAYPAL付款,咁就可以只畀貨價添。
40蚊運輸券 竟然不是 ecoupon?!?!!!
訂左EXIA, LEO, 老實講都係貪平先買,唔係必入.

OCE如果出齊咁多隻我一定唔會追 + 賣走LEO.
訂左EXIA, LEO, 老實講都係貪平先買,唔係必入.

OCE如果出齊咁多隻我一定唔會追 + 賣走LEO.
Chandlermok 發表於 9-11-2013 11:54 AM

你拿上手就會決定到賣唔賣。
回復 183# mythsgod

最愛雙子,獅子,人馬,其餘都唔太有興趣,不過呢次真係做得好好,平過普通版
儲多set OCE小弟負擔唔起,要pass {:1_229:}
人馬出oce就夠, 其他無所謂,   又或者雙魚, 巨蟹
頭像被屏蔽
如果 BANDAI 夠狠 , 先不再販 雙子座, 而是來一發...雙子座 OCE , 相信會把更多師兄拉進 OC ...
mythsgod 發表於 9-11-2013 01:27 PM

黑髮撒卡係好形
必入:71:
漫畫十二宮太多金髮,冇物個性:(
交比各大大守護