Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Tamashii Nations 2013 抽選限定與一般魂限商品更新

回復 164# tonylee12003

你想訂邊隻???
SR ???
小堅 發表於 9-11-2013 12:34 AM

會場版果三樣, MB exia trans am, EX獅子OCE, Gundam unicorn 綠色
你想訂邊隻???
SR ???
小堅 發表於 9-11-2013 12:34 AM

會場版果三樣, MB exia trans am, EX獅子OCE, Gundam unicorn 綠色
我無paypal……………………
mushroom 發表於 9-11-2013 12:55 AM

paypal唔一定要開account先用得,

佢只係一個平台,你唔開當佢普通信用卡過數就得,

開左account, 佢會save你信用卡資料,只會過數但唔會過card資料比商戶,同埋唔駛次次入,另外係佢海外買野會有退貨保障,出事會幫你截數咁,但呢d保障paypal會收charge同計自己匯率
wingsiu 發表於 9-11-2013 01:50 AM

除左SR之外...
其他三隻都仲可以訂...

開左account ...
Gainax 發表於 9-11-2013 02:30 AM

visa訂左即過數??可收貨時才比$的吧
除左SR之外...
其他三隻都仲可以訂...
小堅 發表於 9-11-2013 02:31 AM

朋友幫手搞掂左啦, 之前應該系太多人訂,搞到個page load唔到掛
正, 人人有得玩,唔使食炒價:71:, 上年只卡隆真系好金:55:
朋友幫手搞掂左啦, 之前應該系太多人訂,搞到個page load唔到掛
正, 人人有得玩,唔使食炒價: ...
wingsiu 發表於 9-11-2013 03:01 AM

冇法,卡隆真係一個角色...
唔同今次OCE改色版...
如果港魂KEEP住用匯率計...
分分鐘魂限平過通販...
報告!最新消息,現在除SR萬能俠外,其他3隻都仲有得賣!

開左account ...
Gainax 發表於 9-11-2013 02:30 AM

原來係咁

有機會試試。
要同一個月出既產品先可以咁做...
唔同月唔得...
小堅 發表於 8-11-2013 06:29 PM

想問下帥兄: 好似如果用paypal找數, 就算同一個月出的貨品, 都不能combine運費慳多$40

香港魂shop網上好似講明用paypal就不能combine order, 是否有師兄做到combine order to save 運費而又係用paypal找數?  請賜教~~ :64:
想問下帥兄: 好似如果用paypal找數, 就算同一個月出的貨品, 都不能combine運費慳多$40

香港魂shop網 ...
聰聰 發表於 9-11-2013 09:19 AM

其實我咁耐都未試過用combine合併運費...
不過師兄你可以試下一開波唔直接用paypal先...
之後等合併左運費再試下用paypal找數...
睇下會唔會淨係畀一次運費...
有dd心動~~~~~~~~~~
有dd心動~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 9-11-2013 09:38 AM

實物靚, 除非你淨係鐘意TV色
同心魔戰鬥了一個清早,結果理智戰勝了,決定唔買,輕鬆晒