Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Tamashii Nations 2013 抽選限定與一般魂限商品更新

回復  dreamtoys

運費$40都幾貴!
wongyingying 發表於 8-11-2013 09:51 PM

今次買咗野就有積分,可以用積分換 Free Shipping coupon,咁下次再買野就可以免運費喇!
巳訂獅子,特然覺得香港d玩具位店生存空間越来越少
dreamtoys 發表於 8-11-2013 09:45 PM

頭先見到D舖獅子仲賣緊9魚....大佬......錢唔係唔比你賺....比多百零蚊有快貨玩我覺得OK....但係你食水深到咁.....要坐艇都抵死啦...話時話我EXIA係頑仔訂左..點知HK魂平咁多仲要唔洗爭....不過唔洗等到五月先有得玩就算啦....近排笨大都好少野炒得起...實在太好啦....如果D QC好返D,唔好成日搞限定就仲GOOD...
今次買咗野就有積分,可以用積分換 Free Shipping coupon,咁下次再買野就可以免運費喇!
schiwong 發表於 8-11-2013 10:35 PM

想問邊度睇自己有幾多積分,同埋幾多積分免幾多Shipping coupon
巳訂獅子,特然覺得香港d玩具位店生存空間越来越少
dreamtoys 發表於 8-11-2013 09:45 PM

我都覺得係,遲下連瑞記都可能連根拔起
頭先見到D舖獅子仲賣緊9魚....大佬......錢唔係唔比你賺....比多百零蚊有快貨玩我覺得OK....但係你食水深 ...
tonylee12003 發表於 8-11-2013 10:53 PM

只Exia....我都系一樣, 不過E家野真系估唔到,今次B社咁改好意外...所以冇得咁講啦CHING, 有愛訂左就安心D囉
我都覺得係,遲下連瑞記都可能連根拔起
fatcheong 發表於 8-11-2013 10:56 PM

瑞記自己要諗吓計………………………………

………………………………
我想問我訂果時用貨到付費,如果在訂單道改回用PAYPAL,禁是否會減番15元.唔該
同埋set FW SD Gundam限定都估唔到咁快定曬,定完再過半個鐘再睇已無貨,應該有第二批掛?
想問邊度睇自己有幾多積分,同埋幾多積分免幾多Shipping coupon
kevin629 發表於 8-11-2013 10:54 PM

當你訂嘅野出咗貨之後,就會有積分。
而家好似700分換一次 Free Shipping coupon。
詳情可於PREMIUM BANDAI CLUB POINT度了解。
11月14日前訂野會有十倍積分。
頭先見到D舖獅子仲賣緊9魚....大佬......錢唔係唔比你賺....比多百零蚊有快貨玩我覺得OK....但係你食水深 ...
tonylee12003 發表於 8-11-2013 10:53 PM

係港魂減左價先係咁平...
之前一直唔減企硬十算計...
之前已經話會減價...
所以我一直叫大家等港魂就咁解...
我想問我訂果時用貨到付費,如果在訂單道改回用PAYPAL,禁是否會減番15元.唔該
raymond11250903 發表於 8-11-2013 11:21 PM

當貨品差不多出貨前你可到 My Page --> order history 度更改你嘅付款為 PAYPAL,係會減番15元架。
只Exia....我都系一樣, 不過E家野真系估唔到,今次B社咁改好意外...所以冇得咁講啦CHING, 有愛訂左就安 ...
wingsiu 發表於 8-11-2013 11:23 PM

我都係見7魚, 合理價咪買law

港魂返緊工唔一定訂到, 況且要等4個月。
當你訂嘅野出咗貨之後,就會有積分。
而家好似700分換一次 Free Shipping coupon。
詳情 ...
schiwong 發表於 8-11-2013 11:46 PM

我按PREMIUM BANDAI CLUB POINT睇唔到有幾多分= =

If Points were used/earned through purchase, you can view your Order Details by clicking "Transaction Detail" or "Application Number."

Earned Points include tentative Points which will be added to the balance after your order has been shipped.

There has been no Points transaction.
魂shop訂咗exia trans am, 魂展買唔到都無咁覺可惜! :73:
回復 147# schiwong
唔該.想再問多個問題,PAYPAL付費係下訂單果個月耍找數,定係出貨果個月呢.THX