Toysdaily 玩具日報

查看: 16141|回復: 30

[Hot Toys] Hall of Armor 到貨,真係唔係講笑

原本以為 Hot Toys 會做成五塊平版自行組裝,省幾多位。點知係已經成型

Hall of Armor 既盒明顯大過 Mk VII 好多

三盒 Mk VII 同七盒 Hall of Armor 比,小巫見大巫

開一盒研究研究。新屋起好前先寄存貨倉
o m g ...so big{:1_206:}
幾時派貨????真的嗎????
幾時派貨????真的嗎????
fillet0617 發表於 3-11-2013 12:00 AM

有圖有真相仲有得假?
攞齊7個咪....:50:
咁早,咁好。想買現貨
攞齊7個咪....
ET仔 發表於 3-11-2013 12:52 AM

圖入面已經有7個.
原本以為 Hot Toys 會做成五塊平版自行組裝,省幾多位。點知係已經成型

Hall of Armor 既盒明顯大過 Mk  ...
sbyk 發表於 2-11-2013 11:16 PM

有時候HT啲包裝設計真係浪費空間
剩玩HT IRONMAN條LINE都最少要佔一個迷你倉空間:time:
回復 8# twinsenckw

HT, 你係咪痴架,餐餐啲盒都咁啞咋!唔該顧下用家感受,檢討下啦!
呢d消售決定我覺得好正常,當賣八舊水包裝細細盒又要自己砌時,d人又會嘈話唔抵,而且入面d電線未必可以俾你散件包裝。
個庫係裝成隻 ironman 入去 有返咁上下size 先可以裝到入去 咁個盒有咩理由會細?
個庫係裝成隻 ironman 入去 有返咁上下size 先可以裝到入去 咁個盒有咩理由會細?
vin_tg56 發表於 3-11-2013 12:04 PM

大家意思係分一塊塊, 玩家自行組合, PACKING可以細D環保D
一個 HOA 就有四個燈開關, 玩時都幾煩.
七個獨立包裝?:50: