Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hall of Armor 到貨,真係唔係講笑

大家意思係分一塊塊, 玩家自行組合, PACKING可以細D環保D
twinsenckw 發表於 3-11-2013 12:19 PM

到真係做左自行組合D人咪又話甘貴買番嚟要自己砌?

個庫係裝成隻 ironman 入去 有返咁上下size 先可以裝到入去 咁個盒有咩理由會細?
vin_tg56 發表於 3-11-2013 12:04 PM

依架呢度好多依D無sense批評令到forum質素下降⋯
頭像被屏蔽
大家意思係分一塊塊, 玩家自行組合, PACKING可以細D環保D
twinsenckw 發表於 3-11-2013 12:19 PM

你地覺得插 "要自組既人" 多定插 "個外盒太大既人" 多呀. 8魚一個膠箱仲要自己裝置, 我覺得係哩到TD插既post真係會多到down server囉. 仲有最重要一點係HT既貨大部分都係賣去外國, 吾通真係為左一小處人去整過吾grand既packing咩. :(
七個獨立包裝?
ccttwwdd 發表於 3-11-2013 12:44 PM

我無買 1 set 7 隻,價錢差 10 倍買 1 set 7 隻無理由。7 隻一盒既平好多
回復 18# cywatt

完全同意
師兄買咁多mark7攞黎炒?
wongyingying 發表於 3-11-2013 01:06 PM

之前 HOA 收訂果陣無訂到。今年四月左右有再受訂,一隻 MK VII + 一盒 HOA,果斷訂佐七套。放晒D mark 7 HOA等於唔駛錢
之前 HOA 收訂果陣無訂到。今年四月左右有再受訂,一隻 MK VII + 一盒 HOA,果斷訂佐七套。放晒D mark ...
sbyk 發表於 3-11-2013 01:35 PM

師兄你係外國?
呢d消售決定我覺得好正常,當賣八舊水包裝細細盒又要自己砌時,d人又會嘈話唔抵,而且入面d電線未必可以俾你 ...
uno12121 發表於 3-11-2013 11:42 AM

完 全 同 意 , 總 之 做 乜 都 會 有 人 鬧 !!
師兄你係外國?
audiokids 發表於 3-11-2013 02:03 PM

我住新加坡
^_^
完 全 同 意 , 總 之 做 乜 都 會 有 人 鬧 !!
ironrobben 發表於 3-11-2013 02:15 PM

我覺得唔係鬧,不過真係儲存方面有難度。果D屋企超大既師兄如果話個盒唔夠大唔夠華麗我真係覺得我自己好渺小,但我認真自問屋企真係無咁多位擺咁大隻盒。要砌五塊平板唔係咁辛苦者?同價錢無直接關係掛?果陣個 Suit up gantry 咪仲貴一樣要砌?
一個 HOA 就有四個燈開關, 玩時都幾煩.
audiokids 發表於 3-11-2013 12:39 PM

咁又幾多餘吓wo…
不過一早都知呢件野唔係我呢d一尺位放5,6隻12吋既人玩,所以冇諗過訂……
回復 25# sbyk
sorry , 或 者 我 用 不 滿 會 合 適 d , 屋 企 大 嘅 玩 家 唔 介 意 大 盒 , 屋 企 冇 咁 多 位 的 想 細 盒 自 組 , 咁 唔 通 HT 出 兩 個 版 本 比 人 選 ??
利 申 : 我 冇 訂 的 !
唔緊要啦。起碼入面係四塊發泡膠無吸塑,到時擺佐出黎之後拎D發泡膠出黎摺起個盒。不過入迷你倉啊,搬運啊,就真係頭痕
have photos?.............................
HK 未派貨。SB話將會派。so sad