Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY KOBE 2.0 (1樓新增笑樣實物圖)

EB D1比4係得JOKER冇再出其他都仲有現貨賣!!!根本唔駛食炒價!!BILL爺有金手指今D12吋無限復活
依家EB根本就唔將香港放係眼內了~~
http://**/forum.php?mod=viewthread&tid=220125
國內玩家已上圖 , 笑樣好唔掂
國內玩家已上圖 , 笑樣好唔掂
riderfun 發表於 12-11-2013 10:15 AM

個笑好似傻仔咁, 又鬥雞
唉... 又係官圖無限好...
塊護臂又係見到唔開胃...
立即興趣大減...
Oh!!! 多謝Enterbay 幫我save money!!!
實物圖得啖笑

仲衰過第一隻

又慳番
好肉酸...............
Hottoys Howard 見到呢隻野可能都係呢個笑樣:DD
我一向都唔太鍾意HT嘅昆水2.0
成日出相同,次次靚啲啲咁,好屈~
但當我見到EB嘅省錢2.0之後....
我又覺得HT都唔係咁討厭.
人真係好矛盾
我一向都唔太鍾意HT嘅昆水2.0
成日出相同,次次靚啲啲咁,好屈~
但當我見到EB嘅省 ...
不肖生 發表於 12-11-2013 09:31 PM

師兄,純粹希望指教一下。我見HT d 2.0都幾有誠意。
Joker 2.0 DX11唔使講,衫穩Kato神整,頭雕重新整過,再加背景板。
Ironman Mark I 2.0,頭雕同其他細節都明顯比1.0靚(配件有無多到真係唔知)
改動比較無gum大ge,我諗都係得鐵血戰士。
但點解仲好多人話HT 2.0係昆水呢?

回翻主題,一路都鬧緊EB呢個Kobe 2.0,衫話就話換左料,頭雕話就話重油,但配件一模一樣,再加上實物係咁ge樣........真係.......不願置評.......
個笑樣唔多掂,仲差過之前。
想睇笑樣的側面,Kobe D牙係咪哨出來?
都係睇左實物先決定到
我又覺得似,用同一頭雕就可見塗功嘅進步,整體成隻靚哂,心動,但廿七號有唐山大兄
chungyuihing 發表於 2-11-2013 12:17 AM

大家吾好灰心住,可能哩位師兄講既野先係真傢呢,好快就會有啲同大眾觀點唔一樣既獨特解釋出現傢啦。:57:

回復 60# kofumanutd

依家全地球只有中國國內有2.0大貨,等香港番咗貨我相信Dick Po大都會出相,甚至比較圖。

內地ACToys比較圖:

笑樣頭貌似一樣, 上色UPGRADE左
開口頭下唇改過, 上色都唔同左

我個人就覺得2.0係好過1.0, 其他配件有待分曉