Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY KOBE 2.0 (1樓新增笑樣實物圖)

睇見佢笑,我都忍唔住笑..........
我又覺得似,用同一頭雕就可見塗功嘅進步,整體成隻靚哂,心動,但廿七號有唐山大兄
但點解會少左對鞋o既~
實話實說,出2.0.....除左個頭之外其他真係唔覺得有咩大改動........Enterbay點解唔幫佢換件作客或者第二主場呢?就咁睇覺得好掠水= =
隻2.0相比之前隻KOBE係各方面真係改進左好多,新球衣一定轉用新既薄身衣料,相比無之前咁擁腫,同埋新JORDAN之後既新BODY雙腳硬淨好多,KOBE1時真係腳軟到爆,而頭雕O咀樣真係有進步靚左,而笑樣頭雕似唔似就見人見志,不過最不忿係出2.0點解件波衫唔出紫色,

回復 21# 章戎
我都覺得2.0 喺球衣同Body 上都改好左!
頭雕就見人見智,我自己就覺得好過1.0,但球員表情太多變化,只能說EB次次都揀錯表情……
不過師兄講得好岩,收得15XX呢個價,又已經第2版,其實配2件球衣(主場&作客),Fans會開心D囉……
有沒師兄知道咩價錢?
回復 23# jedi07

好似係16魚找兩草!
之前訂貨既全部都係派呢隻。
回復 24# Mcgarden
等左咁多個月變左新版,都唔知開唔開心好
回復 25# yuenleung

你搵post睇番1.0比較,你一定開心,「雕」冇得好講係同一個頭,但用今日嘅塗功明顯唔同,有番地台同薄波衫,其實本身都只有一對鞋,係會場買送多對,變咗Kobe8都幾靚,等睇實物。
回復 26# chungyuihing

硬係覺得眼神怪怪,希望大貨做好啲啦
回復  yuenleung

你搵post睇番1.0比較,你一定開心,「雕」冇得好講係同一個頭,但用今日嘅塗功明 ...
chungyuihing 發表於 2-11-2013 02:33 PM

師兄,本身係跟2對鞋 + 1對特別版,前後總共3對鞋。
我認同2.0個body一定有進步,但頭雕笑容就差過1.0, 只係開口頭比較神似。
波衫方面我反而覺得新舊分別不大,無吸引力。
有1.0會買散件,但唔會入成隻。
回復 28# samuel2

鞋個度我記錯,sorry
但件衫用料係LBJ薄料,會好好多
回復  samuel2

鞋個度我記錯,sorry
但件衫用料係LBJ薄料,會好好多
chungyuihing 發表於 2-11-2013 02:48 PM

大家討論,唔駛講Sorry啦。
如果俾我,我會散買body, 開口頭同埋Kobe 8.
但好似唔平,哈哈
大家討論,唔駛講Sorry啦。
如果俾我,我會散買body, 開口頭同埋Kobe 8.
但好似唔平,哈哈
samuel2 發表於 2-11-2013 02:51 PM

是啊,咁買隨時貴過一SET,D精髓俾你要哂{:1_208:}