Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY KOBE 2.0 (1樓新增笑樣實物圖)

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
是啊,咁買隨時貴過一SET,D精髓俾你要哂
dewback 發表於 2-11-2013 02:55 PM

睇下到時咩價位,太貴就買一隻全新再放散件出去。
頭像被屏蔽
知唔知幾時派貨,等左好耐,好心急
我有1.0,但對住隻2.0真係15/16,因為你望住1.0件波衫既SHOULDER PAD真係成件盔甲咁,個BODY又軟腳蟹,當年真係鍾意KOBE先入
回復 35# yuenleung

最快11月底先派貨 , 希望唔好再放飛機!
我都等左好耐, 唔係見到呢個 post 都唔記得買左 {:1_200:}
但係點解可以少咁一對鞋
但係點解可以少咁一對鞋
fatestay 發表於 4-11-2013 02:06 AM

如果因為少對鞋, 而多返套作客衫就好喇
乜都假,攪好過body先講,eb野睇相就一流,實物就.....:*
上次隻mj d關節參差,我隻膝頭屈曲時走位,超實,要雙手先可以屈到,差d爛添:80:
領導世界人偶生產商喎:38:,不如轉做third-party專出頭雕可能仲可以領導世界,MJ限量變海量,BODY十年如一日,我真係只愛EB頭雕,其他配件我冇位擺:54:
我無訂到,那要買貴貨,還有無得訂架?謝!
回復 43# leungfrankie999

應該会有大貨,唔好沖動益人
回復  leungfrankie999

應該会有大貨,唔好沖動益人
chungyuihing 發表於 5-11-2013 07:00 PM

完全同意,連限量 JORDAN 都變海量,ENTERBAY 其實唔值得炒同埋唔應該炒,遲點實大把現貨。另外聽國內的朋友講,國內 ENTERBAY 好似 11 月 9 號有 KOBE 2.0 賣,唔知香港會唔會同日呢?
回復 45# dewback

11月9EB北京分店開張同日開售高比2.0,香港冇話會唔會同步