Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

其實之前大部分有變形合體嘅合金暈都係比例唔啱又笨呆,講真呢隻算係咁,近乎完全變形再現,又靚過T社同cm社,係比唔上堆Ver2 菜囉:(
月底見真章! 尤其看過實物後,根本威,非常期待快點收貨!
大家唔好高炒,學官圖咁下面炒上去望就無事ga lar.....        :45:

請問下如果響AMIAMI訂左是否到貨先碌卡俾錢??? 可唔可以改訂單????
yeung897 發表於 14-12-2014 07:55 PM
請問下如果響AMIAMI訂左是否到貨先碌卡俾錢??? 可唔可以改訂單????

到貨會發郵件通知比錢
唔可以改
收到郵件唔比錢會被記入黑名單,2次還是超過幾多次就會禁用賬號
Gainax 發表於 14-12-2014 07:22 PM
大家唔好高炒,學官圖咁下面炒上去望就無事ga lar.....

同睇 hot toys 攝影團隊d圖一樣,同出一轍。
仲有兩個禮拜就有得玩, 話時話, 好似仲未有 GX-69 既任何消息既?
Gainax 發表於 14-12-2014 07:22 PM
大家唔好高炒,學官圖咁下面炒上去望就無事ga lar.....

有咁高擺咁高display就岩
唉 , 見有得玩合體同大大件所以忍唔到手訂左
家陣出事:69:
其實同金毛一樣,一路小,一路科水入貨
Mo.P 發表於 14-12-2014 10:07 PM
仲有兩個禮拜就有得玩, 話時話, 好似仲未有 GX-69 既任何消息既?

隻GX-63 芬奇大將軍早倫跳左, 而家又升番, 仲貴過之前, 真係估佢唔到.

下一隻可能突然之間又宣佈, 好似呢隻勇者王咁................:shiny:
我都訂了.不過覺得佢的合體幾好玩。
Thanks for reply^^
:$:$:$:$:$:$:$:$
Mo.P 發表於 14-12-2014 10:07 PM

希望2015都出此一系列,這樣才有$$$$$$$入老合金