Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

可變戰士 發表於 18-11-2014 06:01 PM
睇落都幾大隻下, 買咗都唔知擺喺之邊樹!

咁就要學下只睇不買, 試多次就會慣.
仲有個零月, 期待中:D
如果係CD 訂左簡EMS,大約幾時可以到貨呢??
redfish 發表於 18-11-2014 06:09 PM

玩玩具最高境界.....睇完當買咗
eddiem249 發表於 18-11-2014 09:24 PM
玩玩具最高境界.....睇完當買咗

在香港, 最貴是空間, 呢類大盒玩具, 買左都冇地方放, 想唔忍手都唔得

BRS
感同身受  發表於 20-11-2014 08:07 AM
第一水未必會入,睇定d睇有冇大問題先:^
redfish 發表於 18-11-2014 06:09 PM

試咗好多次, 都忍唔住會買! :(

已經唔敢買R魂, SHF同神話嗰啲喇! :26:  就算唔買勇者, 都要清咗之前落咗訂啲玩具! {:1_222:}

謝謝紅魚大忠告{:1_235:}
睇完實物好大件頭又大又橫....要諗計搵位擺...:26:

個玩具櫃已經比我玩爆左:55:
我個玩具櫃都爆哂喇, 無哂位, 不過最頭痕都係搵位放個盒 :die:
Mo.P 發表於 18-11-2014 10:48 PM
我個玩具櫃都爆哂喇, 無哂位, 不過最頭痕都係搵位放個盒

岩岩做完野有時間拆完盒入櫃,太座已經不耐煩地問講:玩具你又儲,玩具盒你又儲,你想點呀.......:60:

還有一個月多d,神枱己留位:he:
God Dammit... the box is so beautiful.... {:1_377:}
gazza1211 發表於 18-11-2014 12:36 AM
不好意思,原來自己已經患上老人癡呆。。。。。

可能係將 Gaigar用腳部Gao Machine裝在手臂用 的場面混淆左?

照睇呢隻,又有機會跳樓,個樣太七:no:

我一定會買,但唔會一出即入。