Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

嘩,要帶頭盔,又超膠,又超貴:Q,我放棄:cool:

官圖臉和頭盔是可以分開的 跟半眼社的GFG、BRAVE合的幾隻勇者王一樣  發表於 10-10-2014 10:18 PM
張新合體圖想點!!(第一張)
唔係以為呢張嘢會吸引到新客??
那個頭應該收的進飛機的屁股裡
雜誌圖掃上來時圖片有點歪曲了
實際上飛機後面那個屁股空間滿大的
我覺得收得進去
gazza1211 發表於 25-9-2014 06:36 PM
GGG合体后的頭盔,應該是後加件吧!?唔系啊嘛!!笨大咁都唔做埋全可變!!

看飛機嗰兩 ...

あみブロトップ那篇介紹
有提到頭盔收納於StealthGao裡,

仔細看StealthGao有機關 是可以拉開的
GGG的頭不是後加件
😱很大機會取消唔訂啦 越睇越䏲 越睇越唔靚 完全沒有滲線位 我不會因為買而買 唔靚 比左錢買到手未必開心
til520102 發表於 26-9-2014 08:23 PM
あみブロトップ那篇介紹
有提到頭盔收納於StealthGao裡,
...

希望係啦。如果唔係,肯定被人燒爆數簿。。。。
勇者王 合体:http://youtu.be/7wC5QT--NHo

合体同卡通9成似,只係比較其怪心口兩片獅子毛毛點解唔收入飛機到
threeeye914 發表於 26-9-2014 09:09 PM
勇者王 合体:http://youtu.be/7wC5QT--NHo

合体同卡通9成似,只係比較其怪心口兩片獅子毛毛點解唔收入 ...

獅子毛唔收入機度: 因為原著都係咁樣, 你睇返D設定圖就明白...
threeeye914 發表於 26-9-2014 09:09 PM

合体同卡通9成似,只係比較其怪心口兩片獅子毛毛點解唔收入 ...

設定就那樣,我記得也是這樣沒錯
張圖合咗體好樣衰:cool:
勇者王的頭盔,一直是藏在航空機StealthGao(ステルスガオー)裡的。

如列入為超合金魂系列, 一定有好品質 & 可完全變形合體令人滿意, 對它有期待, 正呀!
幅變形圖寫左架飛機仲有gimmick未講..下期先透露
我諗笨大點都做到, 唔使拆件合到體, 笨大無咁屎嘅! {:1_231:}
超合金魂點解會做得咁膠,講真我都唔明笨大做咗咁多年合金都冇進步(除了設計有進步外),人地hottoy都係膠者但上色就做到好似合金咁唔講都唔知係膠來的,好心笨大就學下人啦又唔係冇錢.再係咁真係冇人買超合金魂啦!