Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

Amiami用ems寄……幾時送到我手呢?
在Ami落訂了,謝謝各位ching的提點,第一次日本網購,希望一切順利
其實日本網購係唔係同淘淘一樣?
其實最驚係唔識睇D收費....
始終未試過唔係好夠膽......
岩岩係AMIAMI order 左, 請問要幾耐先會confirm payment? 係咪等收email?
briankk 發表於 27-12-2014 12:05 PM
其實日本網購係唔係同淘淘一樣?
其實最驚係唔識睇D收費....
始終未試過唔係好夠膽......

只有本體售價同運費
如買細件可每月集運
咁大盒當然唔洗
呢次大家都買到心頭好:)
AMIAMI 點解我由尋日check 到今日都係"sold out"?
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 27-12-2014 02:35 PM
因為師兄你 MISS 了好幾次機會, 昨天早上/晚上都有再開訂, 而今天下午前也有

我已經開左好幾次......:sad:請問大大有無咩好方法可以check 得有效D?
琴日我見亞美亞美開訂左好耐都有得訂
請問order 左後幾耐會confirm payment?
頭像被屏蔽
walker111 發表於 27-12-2014 03:20 PM
請問order 左後幾耐會confirm payment?

一般已正式發售貨品,落單後1-2日內會有Payment Request,成功付款後會有Payment Acknowledgment,Ship左會有Shipping Notification,不過星期六日係會等耐D(另聖誕新年等因素)
Amiami加運費大约十八魚,仲要係日版:$
收到 amiami email,27690日元等於1863.59