Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2013 會場展品

之前,GX-31都出過新colour,都是大插水。很久之後才炒番上去。。。。。。如果,只多一兩塊電鍍件 ...
gazza1211 發表於 2-11-2013 07:16 PM

再賛成不過、E個死穴・・・・変形再精彩都救5番><
回復  人仔貓

大淡3、斬宝3既飾灯底座。。。。。。。。定価進一歩迫近3万
tower 發表於 2-11-2013 20:47

無限Ver更新咁出法,淨擺個機械人本體都唔多夠位啦...
仲擺埋個底坐咁AR訂....
只係角電鍍, 其他地方和舊版似乎冇乜分別, 唔多吸引.
redfish 發表於 2-11-2013 06:28 PM

死貨加完電鍍再出=死貨 {:1_237:}
RX都影到了...點解仲冇死士影全電腦奇俠新設定...
love17173 發表於 2-11-2013 08:51 PM

RX是SHF的吧?

KIKAIDER
攝影禁止, 有興趣自己開LINK睇
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamai ... 01_2130780612_n.jpg
回復 379# antitid

{:1_229:}呢兩張一早就睇到了
.我系話點解仲未有人影全全部四隻新設定........
NICONICO生放送-METAL BUILD蘭斯洛特阿魯比昂設定圖
love17173 發表於 2-11-2013 01:41 PM

唉,有愛一定要買

回復 362# 龍星丸

原來師兄咁有硏究,佩服佩服:77:

班門弄斧,失禮曬:64:

參考出品 Side HM 重戦機エルガイム Auge
回復  Nu-RX93

以前SD真係好鼎盛
其實以SDX的技術只要攪外甲就得
我有F91同King Gundam II兩隻關節裝 ...
龍星丸 發表於 2-11-2013 06:37 PM

頑(太頁)無、仁宇、精太、舞留精太、齋胡都易認,衛府弓銃一當年睇到我一頭霧水,不過F91控的我,當年見到衛府弓銃一個BOXART即入了,雖然實物因為頭盔形態攪到不倫不類,之後烈光(F91)、烈破(RXF91)、烈空(RX99)、轟天又係我最愛,最後玩的就係"七人之起將軍篇",之後冇再玩了,如果SDX可以出番,對我輩來說不失為一個好選擇。
回復  antitid

呢兩張一早就睇到了
.我系話點解仲未有人影全全部四隻新設定........
love17173 發表於 2-11-2013 09:39 PM

原先不熟電腦奇俠...但看了設定圖覺得好型

google一番之後還蠻期待的~不過sic.38也不算久就又要reboot了嗎...

另外也希望可以有機器刑事K....覺得設定好棒
・MBレーバテインは格納庫風台座、宗介フィギュア、サックスフィギュア付属
・MBレーバテインはスケールは1/48
・MBランスロットアルビオンの商品化検討中
・海老川はMBリボーンズを出したい
・裏では色々企画進行中

海老川想出 Reborn唔係00Q:Q
其實果隻RX-78 會唔會出㗎呢∼見咗幾年都未出。
最期待嘅sdx都係冇乜消息,但呢隻真係舊品?我覺得佢同皇騎士好似有d分別,佢比皇騎士簡單好多 ...
Nu-RX93 發表於 1-11-2013 11:13 PM

你應該係講緊皇二世,佢未發跡前係皇騎士,個樣係樸素啲

2010 年既展品有隻鷹,拆散佢就係「剛之鎧」,著上身就變成今年右邊果隻
今年唯一既新件應該係把劍插住果舊石
I just want to let all hobbys fans know, Chinese(should be include HK, Taiwan and China) parallel im ...
KEYMANGER 發表於 2-11-2013 03:56 PM

信和3F D FRIEND
:handshake:超合金魂GGG