Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2013 會場展品

turn A?!新品?
takeshi 發表於 2-11-2013 06:23 PM

旁邊企左一隻超金屬鐵人28, 相信呢個箱係放舊產品
回復 346# Nu-RX93

以前SD真係好鼎盛
其實以SDX的技術只要攪外甲就得
我有F91同King Gundam II兩隻關節裝勘都是一樣
應該可以量產。。。

仲記得以前SD武者D名同原機體個名同音
nu 係仁(ni)   宇(u)
Zeta 係精(ze)  太(ta)
F91 就係 衛府 (EF)弓銃(kuju) 一(yichi)即後來的烈光

之後改D名就求其左
旁邊企左一隻超金屬鐵人28, 相信呢個箱係放舊產品
redfish 發表於 2-11-2013 06:29 PM

oh..仲以為有新野⋯:80:
泰坦3, 珍寶3, 大王者全部都唔係好賣貨色,
出黎咪等插......
不過可以等我買返泰坦3,都好嘅.
超合金魂 ダイターン3(リニューアル ...
Haran74 發表於 2-11-2013 05:59 PM

不知道我有沒有眼花,除了頭上角是電鍍外,藍色的甲用上了金屬色???

Any more photo for Daioja renewal colour, Zambot 3 renewal colour as well as more G7 photo in Tamashii Nation ??
泰坦3, 珍寶3, 大王者全部都唔係好賣貨色,
出黎咪等插......
不過可以等我買返泰坦3,都好嘅.
DIG 發表於 2-11-2013 06:51 PM

之前,GX-31都出過新colour,都是大插水。很久之後才炒番上去。。。。。。如果,只多一兩塊電鍍件(像GX-23A),就聽插水。。。。。。不過,我都希望大王者能成個repaint,變形真不錯,就是"膠感"太強害死他。
睇到SIC KIKAIDER 四子 設定圖下半身... 好似MEIMU漫畫風格!?

I just want to let all hobbys fans know, Chinese(should be include HK, Taiwan and China) parallel im ...
KEYMANGER 發表於 2-11-2013 15:56

笨大唔搞乜Q野本土排隊限定做勢咪一天都光晒囉!...
RX 2.0:35: 好型仔啊!!!!!!!
Soul of Chogokin Arcadia !
Haran74 發表於 2-11-2013 17:20

同之前出既新世紀合金既分別係...?
希望RX 3种形态不要搞那么多花样!
回復 370# 人仔貓

大淡3、斬宝3既飾灯底座。。。。。。。。定価進一歩迫近3万
RX都影到了...點解仲冇死士影全電腦奇俠新設定...