Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2013 會場展品

会場では、「超合金ハローキティ」や「スーパーロボット超合金 ジェネシックガオガイガー」など公式ページで紹介している新製品のほか、「超合金魂 ガオガイガー」の製作が発表されたり、30cmの「メタルモデル ターンX」が参考出展されたりと注目の作品が多数出展されているイベントのほかに新製品も注目だ。目玉となるのは2014年発売予定の「超合金魂 ガオガイガー」の製作検討風景だろう
回復 272# ray文

我夠冇之前兩隻魂限喎, 係唔係你比我先{:1_218:}
所有神話EX化呢,你肯出我肯買.
回復  maikokuraki

卡隆魂商店當年係抽選, 所以大家要搶, 之後搶唔到就升到天價喇~
但今次魂商店獅子 ...
聰聰 發表於 1-11-2013 04:16 PM

日本個邊當年係抽選,香港係一人限買一隻
http://    p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000292
如果班炒家有心炒,可能未必訂到
個人意見:36:
重力系ooo真係有得換頭,正!
對象腳解決左原形上重下輕既違和感
爬蟲仲重口味過水系,呢個5重要,但條蛇細左d噃⋯
期待超西3既貓科系!
日本個邊當年係抽選,香港係一人限買一隻
http://    p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000292
如 ...
maikokuraki 發表於 1-11-2013 04:47 PM

今次係普通魂限, 應該收幾多order造幾多

回復 289# maikokuraki

嗰班炒家一個人起碼有3個以上 a/c ,如果苯大開訂,個網都佢班人塞到死晒
    我地要返工嗰啲,邊方便喺公司同佢地搶.....
    佢地一定會搶到.你上阿苦就知道事實.上次卡隆, 188 條友放阿苦起碼有5隻
睇黎今日無乜新料,今屆果然流流地:o
回復 292# C-tong

今次日本係普通魂限, 希望香港都係啦
hxxp://tamashii.jp/special/tamashii_nation/items001.html
回復 294# mrsky

我都希望係咁.想好似冥蝶咁,一街都係貨.
    唔使涯炒價
    卡隆而家阿苦有條友放咗5隻日版,重話大量現貨喎
回復  ray文

我夠冇之前兩隻魂限喎, 係唔係你比我先
SimonC 發表於 1-11-2013 04:33 PM

你唔儲之嘛...............{:1_214:}
OMG, seiya must be one of the most profitable line for Bandai, it just never end and just have no choice but to sell some of the old myth clothes in order to welcome the new ones.....
MB 今日已冇貨..........
呢次唔知有冇行啦
fungfelix 發表於 1-11-2013 10:49 AM

Try tomorrow!
回復 295# C-tong

佢係魂店開賣唔緊要, 可以隨時上網買, 只怕數量限定/ 香港魂店冇...
其實卡隆都出左成年, 要買既人都應該一早買晒啦~
回復 296# ray文

{:1_237:}