Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2013 會場展品

exia賣得快果EX獅子OCE?
內地土豪富二代咁多,大把錢啦,佢地鍾意買黎曬啊嗎,出高幾賠價都大把人買:h ...
wingsiu 發表於 1-11-2013 11:16 AM

因為EX獅子oce已經講左魂shop會開訂, 仲要唔係抽選
點解...超人王 會老鏈禁大隻嫁{:1_206:}
超合金魂GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:$:$:$:$:$
回復 222# ray文

賣左啲MB比我囉:34:
買櫃唔係問題邊有位擺呀...............
ray文 發表於 1-11-2013 11:37 AM

買完櫃順面買多間屋啦{:1_197:}
回復  ray文

賣左啲MB比我囉
SimonC 發表於 1-11-2013 11:51 AM

你有晒啦......................:67:
買完櫃順面買多間屋啦
samuel2 發表於 1-11-2013 11:53 AM

你津貼我............................{:1_208:}
木星仍然是參考出品, 多數不能保持兩個月出一隻
redfish 發表於 31-10-2013 09:03 PM

mars走光鳥........{:1_208:}
三巨頭冇得走, ex化型好多, 一定要買~
回復 231# ray文
你又串我啦:68:
水瓶座收埋在哪裡?

CG電影未出,玩具先行...............
點解無人post YF-30 D相既?應該有展出架BO......:67:
回復  ray文
你又串我啦
SimonC 發表於 1-11-2013 12:17 PM

心情好煩亂呀................:79:
睇嚟出金牛先{:2_329:}
回復 238# ray文
點解呀?