Toysdaily 玩具日報

查看: 8677|回復: 10

[分享討論] 無國界跨網版聚(已update 5/11)

無國界跨網版聚(已update 5/11)

由於小弟工作改期關係
建議網聚順延1星期改為24號舉行
而且報名情況暫時未有什麼起色
徵詢一下大家意見,建議將主題由TF
擴大至邀請有收集變形/合金玩具的網友參與
最有可能是在TD邀請收集合金魂的brother加入
歡迎大家踴躍討論,發表意見!

如果改期對已報名C hing造成影響,敬請見諒!
因為改期而不能出席變成能夠出席的C hing就快D報名喇∼

地點:佐敦上樓餐廳
日期:11月24
時間:下午6:00 - 9:00
人數:20-30人
性質:非官方版聚
收費:每人$180(非盤裝到會)
         包主食1客,特飲2杯,自助小吃吧,總值超過$150
服務:按大會要求set場
         Bluray機,Projector + Screen
         10個A2 size展示畫架,(歡迎自print自帶自曬任何A2 size或以下之海報,攝影作品或平面展示品)
         小弟贊助專業影樓燈2支

節目:有獎遊戲
         玩具分享
         影碟播放
         聯誼飯局
         打燈拍攝
         主題展覽

大家仲可以下晝約埋一齊行ins,甚至入新貨當眾拆禮物undefined

近年第三方大行其道,電影補完,合體派,G1原創,頭領超神六面獸
咁多好野,而且好懷念classic馬甲推出時網聚果種氣氛
有興趣ge C兄響度交流下,雖然我冇咩渠道搞咩新品嚐鮮大會
但係要做跑跑踢踢聯絡book場完全唔係問題
N年前網聚重溫
http://www.hk-tf.com/discuz/uplo ... E8%81%9A&page=1
http://www.hk-tf.com/discuz/uplo ... 7%E9%A6%AC%E7%94%B2

報名update(5/11)
    版名                  分享毒物
1) vc410                APS-01, CH02, 山口movie文
2) 神秘美女嘉賓                       
3) oscarfung           maketoys yellow giant,mmc 六变
4) b8921061           igear鐵皮or力捷  UT野獸派
5) pandafung          TFC 建造派
6) Aken                 FPJ Retro Future
7) Toransu (TD)   MK 雙鑽, etc
8) MineSky            Movie 3 Optimus + Trailer
9) Shwan              MP01
10)Magnus            MT Hyper Novae, FPJ Bruticus, Botcon Overlord
11)Kidd                ?
12)Richard            Movie Bumblebee
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)

Waiting list
1)
2)
3)
4)
5)

已報名ge巴打麻煩你地PM電話號碼比我
未報名ge就快D報名喇,11月10號截止!
歡迎攜眷,子女,甚至非版友朋友一齊黎被毒
帶人黎ge巴打比低人數同名, 做代表留自己tel 就可以

各位如有節目方面或安排上的建議歡迎pm交流
謝謝支持!
thks ching.........................
thks ching. 您好!
HK-TF登&#37682;了一年多、還未被批。所以不能回覆&#21442;加。 >_<
相信很多ching和我一&#27096;。
可否在這裏報名?
    版名             可出席日期       分享毒物
1) Toransu      17              MK 雙鑽, etc
thks ching. 您好!
HK-TF登&#37682;了一年多、還未被批。所以不能回覆&#21442;加。 >_<
相信很多ching和 ...
nelsonlouis 發表於 31-10-2013 09:32 AM

原來nelsonlouis 師兄都係同小弟一樣等批:42:
雖然唔係變形金剛迷, 但都 like 樓主開網聚:71:, 識多d 志同道合既新朋友, 期待遲d既合金魂網聚

咁我索性將個報名list update埋上TD啦
回復 4# 王者J

原來變盟已經變左孤兒網...

其中一參加版友無私分享Movie文貨櫃環形武器庫

玩開合金魂,變形玩具的brother有福了TF網聚變合金網聚,快D報名啦!
到唔到,但支持!!{:1_220:}
回復 10# Douglas.M.Saint

謝謝支持,但唔知係改版關係呢個區好似響列表搵唔到
唔知可唔可以置頂?