Toysdaily 玩具日報

查看: 6671|回復: 11

[詢問] Enterbay會出 NBA kobe 改良版?

全新科比优化版已准备就绪,头雕,球鞋,球衣,包装尺寸和素体改良跟现有NBA系列看齐,11月初北京店开业首发!官方图片下周末发布∼

是什麼一回事?

回復 1# 大賓同

未見真身唔知算1.5定2.0
肯定嘅係頭雕上色,球衣,素體,支架,盒,都會統合佐敦後標準,波鞋亦出現Kobe8

我上一隻冇入,都幾期待今日的EB如何打倒昨日嘅EB
头先睇左 BILL 微博.. 波鞋用 Kobe 8 Sulfur..
都系无勾勾..不过有高比签名..
之前問過係會有第二VER,不過實情就唔豬!
百貨百客{:1_224:}
啱啱幫朋友買喺enterbay買Jordan and Griffin、順便問一句NBA嚟緊出咩、個店員話11月尾會出Kobe(雙頭雕), Derek Rose同埋另一款Jordan開囗頭、但再詳細啲佢就話唔清楚喇、還有11月27會出1/6雙頭雕李小龍

ENTERBAY...11月27日出李小龍!!!!真假???
回復 8# kings0221

真!27/11李小龍生日出唐山大兄雙頭雕1:6,此乃小弟首選,其次睇下高比出成點
再出KOBE的話,球衣出白或紫就好啦!雙頭雙鞋圓地台大家都估到D嫁啦!
再出KOBE的話,球衣出白或紫就好啦!雙頭雙鞋圓地台大家都估到D嫁啦!
oscaryiu 發表於 31-10-2013 04:30 AM

之前張微博相個盒是黃色的,應該無咩機會
回復 7# papay
Griffin個盒左面咁多空位,加多個入樽賽或新人獎都好呀。
感覺上冇咁抵買。